ILMOITUKSET
Percherontiimi Major Domus etsii jäseniä. Jos kiinnostaa, kurkkaahan tiimin sivu!
MINÄ
Lyhyesti sanottuna olen Porilainen, vuonna -01 syntynyt tyttö, joka rakastaa hevosia. Omistan kaksi, reilu nelivuotiasta viljakäärmettä, hypomelanistisen ja normaalivärisen, jotka ovat saaneet nimekseen omistajan poikkeuksellisen mielikuvituksen vuoksi Hypo ja Mato! Olen ratsastanut noin kuusi ja puoli vuotta. Harrastan lännenratsastusta, pääasiassa trailia, jonka lisäksi käyn muutaman kerran viikossa tekemässä tuttuni tallilla tallihommia sekä hoitamassa erästä welshtammaa.
Musiikki on minulle tärkeää. Metallimusiikki on se juttu ja pääasiassa sinfoninen metalli, melodic death metal jne. Tällä hetkellä fanitan suuresti Nightwishiä ja Children of Bodomia. Muita suosikkejani ovat Amaranthe, Volbeat ja Within Temptation.. Televisiosta seuraan vain Simpsoneita ja satunnaisesti saatan katsoa jotain muuta sarjaa, kuten Selviytyjiä tai Voice of Finlandia. Elokuvia katson vähän mutta muutama suosikki löytyy. Hobitit ja Taru Sormusten herrasta -elokuvat ovat suosikkejani, samoin Nälkäpelit ja Imaginaerum. Olen aikamoinen lukutoukka; en pärjää päivääkään ilman jotain luettavaa. Lempikirjojani ovat Nälkäpeli -trilogia, Hobitti, Taru Sormusten Herrasta -trilogia, Siilo ja Kirjavaras. Saa tulla juttelemaan näistä asioista ja miksei muustakin!
kasvatus
Kasvatan täällä Howrsessa englantilaisia täysiverisiä, jotka löytyvät kasvatusnimen Away Runners alta. Aloittelen myös kylmäveristen ja ylämaanponien kasvatusta, joiden kasvatusnimiä taas ovat shireille from Rhea Silvia, percheroneille from Romulus, drum-hevosille from Remus, sekä ylämaanponeille Gàidhealtaschd. Tilausvarsoja saa kysyä, niin hinnasta sovitaan.