Tervetuloa!

Olen siis Nepaloo, etelä-suomalainen Howrse-pelaaja :)

ulkoasu © Finhowrse / hheidi
kuvat © Sikaris-Stock

Kasvatus 

Kasvatusrotuni on KWPN. Varsoja syntyy kuitenkin monesta muustakin rodusta, ja myynkin niitä usein :)

Tammat

Tammani ovat tiineenä silloin kun niitä voi astuttaa, ja jos arvelen, että varsasta voisi tulla kiva. Voin myös teettää tilausvarsoja. (kysy yksityisviestillä) Myös tiineiden tammojen varsoista voi kysellä.

Orit

Orejani on aika harvoin tarjolla astutuskäyttöön. Jos kuitenkin haluaisit jonkun oreistani varsan isäksi, pyydä varattua astutusta.

Myynti

Myyn hevosiani aina silloin tällöin, kun tuntuu, että tämä hevonen on minulle ihan turha enkä pidä siitä hirveästi enää. En myy hevosiani elleivät ne löydy myyntisivustolta!

Osto

Ostan hevosia silloin kun tarvitsen niitä tai löydän jonkun kivan yksilön. En osta hevostasi koska sinun pitää päästä siitä eroon tai koska se ei mene kaupaksi, eli älä lähetä ostopyyntöä yksityisviestillä!

Me tytöt

Me juoksemme ympäri taloa kun pesemme hampaitamme.Kun olemme suihkussa niin luemme samalla shampoo pulloa.Nauramme omille vitseillemme ennen kuin olemme kertoneet sen muille...Me emme tarvitse kelloa koska meillä on kännykkä. Me sanomme "mitä?" vaikka kuulimme mitä sanottiin.Vihaamme sitä että tuuli pilaa kampauksemme. Me katsomme jääkaappiin 10 kertaa päivässä vaikka emme joka kerta ota sieltä mitään. Voimme katsoa saman elokuvan 10 kertaa. Joudumme soittamaan omaan kännykään löytääksemme sen. chattailemme ainakin 4 kertaa viikossa kavereiden kanssa. Kopioi
profiiliisi jos olet tyttö!

 

1650117gq6crbryh3.gifTämä on pienen howrsea kiertävän hevosen hyvä ystävä Rainbow Wolf, joka yrittää kiertää koko Howrsen. Kopioithan tämän ulkoasuusi :)

ilovehowrse.gif


kuravericob.png Sano sinäkin EI sekarotuisille!   Hetki sitten puhdasrotuisia Irlannincobbeja oli vain kolmasosa ja tällä hetkellä vain neljäsosa. Ja huonompaan suuntaan menee koko ajan... Jos astutat yhdenkin muun rotuisen hevosesi Irlannincobilla, se voi tuntua pieneltä nykyisen Irlannincobbien määrän perusteella, mutta jos jokainen ajattelee näin, miten sitten käykään... Mikäli siis olet yksi meistä ihmisistä, jotka kasvattavat vain puhdasrotuisia Irlannincobbeja, ole hyvä ja kopioi tämä teksti esittelyysi hyvän asian puolesta!  

howrseopetelkaakirjoittamaa.gif

 

Kiroilevasiili.fi


animaatio9.gif 

 

2yypopd.gif

 

400.gif             161390.gif  

 

3046933wzvbo3ljzp.gif

 

th11d80ca5.gifTämä rusetti tarkoittaa, että eläinrääkkäystä ei saisi olla olemassakaan! Kopioi jos olet samaa mieltä!

 

th_surprised-kitty.gif

 

tumblr_laij1sDfIn1qzp0buo1_400.gif

 

95 prosenttia tytöistä kuolisivat, jos Justin Bieber seisoisi 10 metrisen talon katolla ja sanoisi hyppäävänsä, kopioi profiiliisi jos kuuluisit niihin 5 prosenttiin, jotka hakisivat popparia ja huutaisivat: "JUPM JUMP JUMP!" :D

Löytöeläinten puolesta: Jos olet hankkimassa koiran tai kissan mene sivulle Espanjan katukoirat ry. siellä odottaa tuhannet löytöeläimet sitä oikeaa kotia! kopioi jos haluat levittää tärkeää tietoa!


Jos saan kokeesta 9, olen hikke.
Jos saan kokeesta 6, olen tyhmä.
Jos en vastaa heti, olen kuuro.
Jos puhun koko ajan, olen ADHD.
Jos pukeudun eri tavalla kuin muut, olen outo.
Jos pukeudun samalla tavalla, olen matkija.
Jos meikkaan, olen lissu.
Jos en meikkaa, olen ruma.
Jos en uskalla tehdä jotain pahaa, olen nynny.
Jos teen jotain pahaa, olen pahis.
Lisää esittelyysi jos vihaat sitä, että sinua arvostellaan

Pidätä hengitystäsi ja lue tämä koko teksti loppuun alas asti.
3. Pidätä hengitystäsi ja kopioi tämä teksti alhaalle asti.
4. Mene profiiliisi ja liitä tämä teksti.
5. Jos pystyit olla hengittämättä niin kauan kunnes olit lisännyt tämän seinällesi, olet hyvä kuntoinen.