Moikka, mie oon antichrist. (ennen laku12345678910)

Oon ollu täällä howrsessa jo 2010 vuodesta asti, mutta tämän käyttäjän loin noin 12 vuotta sitten edellisen kuollessa. Miten vaan, tosi kiva että oot täällä, voit vaikka tipauttaa onnittelun ja kaveripyynnön. Onnittelen takasin heti kun huomaan.

Kaikki 10 karmaiset pelaajat hyväksytään kaverilistalle.

HOX! Olen itse piirtänyt profiilikuvani, joten toivon ettet käyttäisi sitä



Minusta:
Mie oon noin parikymppinen ihmisolento keskeltä ei mitään. Lemmikkeinä on tällä hetkellä kaksi viljakäärmettä ja koira. Oikeiden hevostenkin kanssa on olemassa taustaa kaukaa vuosien takaa, mutta juuri tällä hetkellä en juuri hevostele. Vapaa-ajalla tulee katseltua sarjoja ja elokuvia tai pelailtua.


Howrse:
Täällä Howrsessa ei ole mitään ihmeellistä meneillään. Pyrin saamaan joka rodun väritykset ja sen jälkeen on varmaan pohdittava jotain uutta ja jännää tekemistä.

Kilpureita olen yrittänyt kasvattaa aina silloin tällöin, mutta ajan ja resurssien sekä mielenkiinnon puutteen takia se on jäänyt taka-alalle.

Osta/Myy:
Ostan harvinaisella värityksellä olevia hevosia! Toivoisinkin että laittaisit miulle viestiä selkeän otsikon kera, mikäli uskot että siulla voisi olla mitä tarvitsen.
:)


Jos sie satut löytämään jonkun kivan hevosen josta sie pidät, voit laittaa viestiä ja tehdä siitä tarjouksen.
(Applecorn kasvatustilalla voi olla jotain jännää, pääosin sarvekkaita, omppu tai elementtihevosia).

Voit myös kurkata "kasvatit" ja "muut hevoset" kasvatustiloille jos satut metsästelemään tietyn värisiä heppoja.

Ymmärräthän kuitenkin, jos hevosta en kuitenkaan myy syystä tai toisesta.