Täällä kirjoittelee 21-vuotias, pitkään hevosia harrastanut tyttö Keski-Suomesta. Howrsesta innostuin joskus lapsena hevosharrastuksen ohella ja täällä sitä ollaan edelleen. Pelistä löytyy kokemusta siis usean vuoden takaa, vaikkakin pelaaminen vaihtelee vuosittain erittäin aktiivisesta nollaan, riippuen ihan ajastani ja elämäntilanteestani.
   Pelissä olen nyt ottanut tavoitteekseni kasvattaa parhaani mukaan mahdollisimman tasokkaita puhdasrotuisia hevosia mitään rotua kaihtamatta. On kuitenkin muutamia rotuja joihin keskityn enemmän, kuten tekit ja tennesseet. Tässä hommassa olen alkanut päästä pikkuhiljaa vasta vauhtiin, joten suuria saavutuksia ei vielä ole, mutta parempaan pyritään koko ajan (tosin tämä hiukan aina kärsii pelaamattomuudestani :D). Siinä sivussa keräilen myös ylimaalisia ja kasvatan yksisarvisia.
  Pääasiassa hevoseni eivät ole myynnissä, jos en ole niitä myyntin itse laittanut.
 Autan tapahtumissa mielelläni kavereitani ja minulle saa laittaa kaveripyyntöjäkin tulemaan. Tällä hetkellä uudistelen hieman profiilia, joten siitä johtuen kavereitakin on vain muutamia. Esittelyyn olisi tarkoitus panostaa jossain välin hieman enemmän, mutta kaikki aikanaan.
  Tähän loppuun vielä avatarista sen verran, että olen sen itse toteuttanut, joten siihen ei ole sen takia merkitty erillisiä copyja.