Hiukan minusta:
19-vuotias amis, joka ei erityisemmin jaksa täällä enää pyöriä. Kouluhommien pakoilun lisäksi rakastaa musiikkia yli kaiken, palvoo suklaata ja vihaa liikuntaa. Kotoa löytyy tällä hetkellä vain kissa. Ratsastustaustaa vähän monen vuoden takaa, mutta kiinnostus lajiin on ollut todella vähäistä.

Nimimerkkini on oikea muinaisjäänne, ikinä kun ei ole ollut resursseja sen vaihtamiseen. Sponsoria kaivataan!

Meikän pelailu on nykypäivinä enemmänkin hevosten keräilyä pokaaleja varten. Ostan siis mielelläni siun ylimääräset hevoset omiin nurkkiini pyörimään!

Pelini tavoite kaikista yksisarvisroduista täyttyisi, jos näitä uusia rotuja ei tulisi jatkuvasti. Välillä täynnä ja välillä ei.

Seuraavaksi yritän kerätä jokaisen siivekkään yksisarvisrodun, ja peitevärejä keräilen sieltä täältä yksi kerrallaan.

Hevoskeskuksen mainearvo nousee tasaiseen tahtiin, mikä on ollut pitkän ajan haave ja jonka olen nyt rahatilanteen salliessa voinut toteuttaa.

Peitevärien keräily on hyvässä vauhdissa, olen aina valmis ostamaan hevosia keräilyä varten. Heitä viestiä!

Myyn falabellan Pieni hyvän tarjouksen osuessa kohdalle, tee oma tarjouksesi yksityisviestillä.

Ostan metallielementin!!

Kaikki orini tarjoavat astutuksia hintaan 1500eq!

Kasvatushaaveissa oli joskus hyvät akhalteket  ja kwpn hollanninpuoliveriset, mutta laiskuus (ja paremmat hevoset) vei voiton. Akhaltekkien kantaemä on Bibian jonka sain serkultani.

Kasvattajanimet uusin äskettäin, kun olivat kaikki ihan siansaksaa. Nyt kaikki nimet ovat yhteneviä, jolloin tunnistaminen on helpompaa. Ostan myös mielelläni omia hevosiani takaisin, mikäli olet lopettamassa pelin!

Kasvatustilojen hevosista hyvin harva lähtee pyynnöstä myyntiin, joten kokeile onneasi!!

. . . . PitaPata Horse tickers