Kilpureita ruusuille, taikka ihan lähteen avaajaksi! eeguilla ja passeilla, esineillä tai ilman esineitä, tallipaikan kanssa tarvittaessa! Räätälöidään sinulle sopiva poni (Y)

 Jos tahdot tehdä tiimiltä ostetusta hevosesta ruusukekilpurin laukalle, siirräthän ranta-lenkkejä tehdessä kaikki taitopisteet laukkaan.

Hei 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.pngJohtava lipizzatiimi Eternity Left ersii joukkoonsa taas uusia jäseniä ! Tiimissä bluppailemme suhteellisen aktiivisesti ja tavoitteellisesti hevosia. Emme kuitenkaan ole tiukkapipoja sen suhteen - kuukausiminimejä meillä ei ole tiimissä käytössä, mutta toiveena olisi, että mahdollinen jäsen pystyisi kuitenkin bluppaamaan useamman hevosen kuukaudessa.

Tällä hetkellä tiimin kilpurit ovat oivia lähteen avaajia ja hevosemme voittavat ruusukkeita sekä koulussa että laukassa ! Parhaat sijoituksen koulun Grand Prixissä ovat olleet sijojen 14-18 välillä. Tiimimme järjestää myös lähes kuukausittain bluppauskisoja, joissa pääpalkintona on usein suuri summa passeja ja kaikkea muuta kivaa.

Jos olisit kiinnostunut liittymään tiimiimme, laitathan minulle viestiä!  Kerrothan hakemuksessasi sinun tiimikokemuksestasi ja miten sinulla on käyttää resursseja bluppaamiseen. Tiimeilyssä käytämme pääasiallisesti yhteydenpitoon WhatsAppia, mutta Discord käy myös hätätapauksessa, jos ei halua jakaa numeroaan tuntemattomille. Jos sinulla on suosittelijoita tiimiin hakiessa, he luetaan hyväksi.