2-1960-chevrolet-impala-emblem-glenn-gordon.jpg

Rakkaudesta rautaan!

Tervetuloa Chevy -naikkosen profiiliin.


Minusta

Olen 23-vuotta "vanha". Elämääni elelen vesianalyysien parissa. Minulla on uskollisena ystävänäni Ragdoll-kissa (löytyy profiilikuvastani), sekä rakas mieheni. Ammatiltani olen laborantti ja leipuri-kondiittori. Harrastuksiini kuuluu amerikanrautojen kanssa pörrääminen ja Howrsen pelaileminen. Saatan välillä innostua kutomisesta tai muusta mahdollisesta näpräämisestä. Valokuvaaminen kuuluu myös nykyään elämääni.

Amerikanraudat
Rakastan amerikanrautoja oman taustani takia, sillä minut on tähän opetettu jo todella varhain, kun perheeseeni tuli ensimmäinen jenkki. (2002) Käyn vuosittain American car show:ssa, tai Hot Rod & Rock Show:ssa. Kämpästäni löytyy niin rekkareita, tauluja kuin valokuvia aiheeseen liittyen.

Ehdoton suosikki merkki on Chevrolet ja mallina Impala, ja jos vielä tarkempia ollaan niin vuosimallina 1962. Kyseinen auto odottaa cruisinkia tallissamme. Kyseinen auto on profiilikuvassani.


Pukeudun pitkälti farkkuun, poolopaitaan, sekä nahkatakkiin. Eikä sovi unohtaa kissansilmärajauksia, sekä kirkkaan punaista huulipunaa.0cfd9b59cee3dd3829bd8aa1641a7e28.pngKesäaikana tietenkin on kello -ja kynähameet kovassa käytössä. Ehdoton suosikki vaatemerkkini on Hellbunny. a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png

Kuuntelen mielelläni musiikkia, ja suosikki bändini on The Baseballs. Rakastan Rock ´N´ Roll:ia, Rockabillyä, myös Punk-Rock menee.
Kunnioitan myös Elvistä suuresti. Marilyn inspiroi minua suuresti tyylini kanssa.
"Give a girl the right shoes, and she can conquer the world."



42046b5df58b5_hd_1962-chevrolet-impala.jpg
Pidän myös muista GM:n valmistamista autoista, mutta niiden tulkinta on minulla heikompaa. Mutta opettelusta ei ole puutetta.

400306.jpg


Howrse


"Yritys on kova, mutta tulos heikko." Ei vaan. Pyrin pelailemaan aktiivisesti opiskelujen ohella, ja kasvattelen vähän mitä sattuu aina inspiraation mukaan. Koen että sekarotuisuus on rikkaus, joten se ei minua haittaa, jos löytyy hevosesta yhtä jos toistakin rotua.
Kaiken hässäkän ohella nostan hevoskeskustani pohjamudista, ja löydän siitä aina uutta kehittämiskohdetta.

images?q=tbn:ANd9GcSwA5ImigSDJ6MehgxI_zm1jCci5nrZjb3NRfA4Zs0VpBcmxl5X

Kiittää, ja kuittaa!