TERVETULOA
Tervetuloa profiiliini. Olen aikuispelaaja, joka kokopäivätyön ohella pelailee säännöllisen epäsäännöllisesti mm. howrsea ja sims 4! Starstable onlinea tulee hieman epäaktiivisemmin pelattua, sieltä minut kuitenkin löytää nimellä April Eveningfield.

Howrsen aloitettuani kasvatin Nokotanhevosia. Niiden kasvatus ei kuitenkaan kestänyt kauaa ja viimeiset vuodet olen kasvatellut Akhaltekkejä "Stars Above Us" kasvattajanimen alla. Käy ihmeessä kurkkaamassa, jos kiinnostaa. Kasvatan täysin omavaraisesti, joten se saattaa välillä olla hieman hidasta. Pääsääntöisesti yritän kasvattaa varastojani mm tapahtumien avulla, mutta joskus myös ostelen peliin passeja. Pokaaleja keräilen ja kokoelmia yritän kasvattaa. 
Olen myös ollut osana tiimiä kasvattamassa hevosia, mutta kuitenkin ollut aina enemmän oman tieni kulkija jonka vuoksi tiimikasvattelu jäänyt taakse. 
Onnittelen takaisin mikäli vain huomaan ja muistan!

Mikäli sinulta löytyy ylimääräisiä hevosia joita voisit myydä kohtuulliseen hintaan, nakkaa minulle yvtä! Keräilen väripokaaleja ja niitä puuttuu vielä paljon. 


N0nGYnG.jpg