Pelissä olen peliurani aikana kasvatellut vähän sitä sun tätä. Tällä hetkellä kasvattelen kuitenkin pelkästään aaseja ja omaksi huviksi hiljaisella tahdilla shire yksisarvisia.

Minulta saa tulla kysymään mitä vain mieltä askarruttavaa asiaa ja jutusteluviestiäkin saa laittaa. Jos en vastaa viestiisi parissa päivässä, lähetäthän minulle uuden viestin.


Ruudun takaa löytyy päälle parikymppinen aikuispelaaja, jolta löytyy kokeilunhalua ja seikkailumieltä, jos jonkinmoiseen asiaan. Yhden mainitakseni, olen esimerkiksi tehnyt harjoitteluvaihdon Afrikassa. Olen erittäin eläinrakas ja kotoani löytyykin kaksi berninpaimenkoiraa & bullmastiffi. Ratsastusta harrastan myös jonkin verran. Nykyään harrastus on vähentynyt ajanpuutteen ja hinnakkuuden vuoksi. Harrastuksistani löytyy koiranäyttelyt, anime ja manga, lenkkeily ja muu urheilu, sekä pakohuoneiden kiertely.

Suosituksia hyvistä anime- ja mangasarjoista saa aina antaa, ja itsekin mielelläni suosituksia annan, jos kerrot vain suosikkigenresi. Voin myös antaa linkin Myanimelist-käyttäjälleni. :)

Jonkin verran viihdyn myös pleikkarin ääressä ja minulta löytyykin ihan liian paljon pelejä.
En liity tiimeihin, joissa ehtona on whatsapin käyttö. En halua antaa puhelinnumeroani netissä. Lisäksi, en liity tiimeihin, joissa hevoset on palautettava takaisin tiimistä poistuttaessa. Syynä tähän ei ole se, että alkaisin kilpailemaan tiimiä vastaan tai möisin/tarjoaisin hevosilta astutuksia muualle. Syynä enemmänkin se, että koen käyttäneeni kasvatukseen aikaa ja lisäksi tykkään antaa bluppaamilleni hevosille kultaisia omenoita, joten en halua tällaisia hevosia menettää.

Omissa tiimeissäni en tarjoa juurikaan astutuksia muille, koska aaseilla ja etenkin shiresarvilla astutukset menevät omaan käyttöön. Joskus saattaa myynnistä löytyä joitakin aaseja tai shirejä, mutta ei parhaalla GP:llä.