Ruudun takaa pelaa -97 syntyinen lappilaisakka. Howrsea on tullut pelattua melko alusta asti, mutta se jäi jossain vaiheessa sikseen. Viime aikoina olen verestellyt vanhoja muistoja ja keskittynyt ihan huolella pelaamaan ja kehittämään itseäni (ja kasvatuskuntaani) paremmaksi.

Pelissä minulle ei ole tärkeintä sijoittumien kärkeen tmv. Pelailen omaksi huvikseni.

Howrsen pelaamisen lisäksi "harrastuksiini" kuuluu piirtely ja muu koneella näpertely, normaali somettaminen ja autojen kanssa väkertäminen. Pelaan huvikseni myös star stable onlineä nimellä Vivien Bluecrest.

Hyväksyn kaveripyynnöt ja onnittelen takaisin parhaani mukaan!

pst.. vaikka selkeästi oma kiinnostukseni okkultismiin näkyy mm. esittelyssä, se ei tarkoita että halventaisin sillä kenenkään muun uskoa! Vikinät voitte jättää viestiboxiin :)

Design by Saastakasvo

Koodit by Saastakasvo

Avatar by Saastakasvo

all rights reserved

Kasvatan englannin täysiverisiä useammalla itseäni helpottavalla kasvatusnimellä (ks.lista alta)

Päämääräni on kasvattaa ns. sukusiitottomasti, vaikka sillä ei loppupeleissä pelaamisen kannalta ole mitään merkitystä.

En kasvata yhdessäkään tiimissä, enkä varsinaisesti ole siitä edes kiinnostunut. Mielellään löytäisin suurinpiirtein samoilla linjoilla olevan pelaajan, jonka kanssa voisi yhdessä kasvatella näitä otuksia.

Pienimuotoiseen kasvatukseeni kuuluvat myös welshit, connemarat, andut ja sarvikerryt. Kylmäveristen kasvatus oli aloittelussa percheroneilla ja irkuilla, kunnes into katosi. Sotkuna kaiken pohjalla löytyy pieni kiinnostus kerryihin ja curlyihin!

Muista tarjota näistä esineistä viestillä TAI aseta suoraan vaihtopyyntö (tällöin muista ilmoittaa asiasta niin käyn hyväksymässä!)

1x pilvenkappale -- 45 000 eq

1x filotesin silitys --- 150 000eq

1x Nyksin pakkaus --- vain tarjoukset

2x heran pakkaus --- 250 000eq/tarjous

2x zeuksen salama --- odottaa lunastusta

2x hedelmällisyyden sauva --- 285 000eq 2kpl

3x apollon lyyra ---50 000eq/kpl

2x viides elementti --- odottaa lunastusta

4x pandoran lipas --- 70 000eq/kpl

1x musta orkidea ---70 000eq

2x hypnosin peite --- 45000eq/kpl 80 000eq 2kpl

1x akilleen kantapää --- 190 000eq

1x poseidonin pakkaus --- vain tarjoukset

Teen ILMAISEKSI ulkoasuja tilauksesta! Painamalla tästä pääset näkemään, millaisia töitä olen mm. tehnyt muille. Jokainen suunnittelu sisältää 2kpl ehdotuksia, jotka ovat lähtöisin tilaajan toiveista. Parempaa vaihtoehtoa hiotaan yhdessä! Villitkin ehdotukset ovat tervetulleita!