Olen 25 vuotias aikuispelaaja Turun alueelta joka jäi joskus pienenä koukkuun tähän peliin eikä osannut lopettaa ajoissa... Tosin vuosiin on mahtunut enemmän ja vähemmän aktiivista pelaamista aikojen saatossa.

Ehdottomasti tärkeimpiä asioita elämässäni ovat muijani, koirani sekä kissani. Reika, koirani on chihuahuan ja perhoskoiran sekoitus joka valloittaa kaikkien sydämet ruskeilla nappisilmillään. Vanhin kissani Milka on kiukkuinen vanharouva joka voisi tappaa kaikki vain istumalla päälle. Sitten ovat koronakissamme Mökö ja Vehnä jotka ovat keskenään puolisisaruksia vain muutaman päivän ikäerolla. Mökö ja Vehnä ovat taloutemme katastrofilapset eikä mikään jää heiltä tuhoamatta. Uusimpana tulokkaana on eläinsuojasta tullut Sinon, taloutemme arka, mutta kaunis lapsi.                                                     
Muita minulle tärkeitä asioita ovat ehdottomasti musiikki sekä anime joita ilman en osaisi enää elää. Harrastuksiin lukeutuu cosplay, leipominen sekä vpk.
Saa tulla rohkeasti juttusille, vaikka sitten ihan muuten vain.
Pyrin aina auttamaan niin viestien välityksellä kuin tapahtumissakin. Kaveripyyntöä saa laittaa tulemaan niin halutessaan, hyväksyn kaikki jotka vain ennätän huomata, vaikkakin kuukausia olleet epäaktiiviset pelaajat poistan listalta aina tasaisin väliajoin.                                                                        Ja sen verta mainittakoon etten töiden, harrastusten sekä yksityiselämän puitteissa ennätä aina täällä tuntitolkulla majailla joten ethän pahastu vaikka vastaamisessani menisin hetki, en ole silti unohtanut sinua.

Kasvattellen howrsessa vähän sitä sun tätä milloin minkäkin mielenjohteen seurauksena enkä täälläkään osaa kuvitella itseäni vain yhden rodun pariin.
Oikeastaan ainoa tavoitteeni ainakin tällä hetkällä on pokaalien kerääminen.

Mutta muistetaas rakkaat lapset että tämä on vain peliä eli
negatiivisuudet voi unohtaa heti suosiolla ;)
On varmasti ihan itsestään selvyys ettet kopio avatariani sillä siinä olen minä itse. Kiitos.