20-vuotias neiti Itäisestä Suomesta ja tykkään piirtämisestä, pelailusta, kavereiden kanssa olemisesta ja lukemisesta. Harrastan aika tasapuolisesti käsin sekä koneella piirtämistä. DeviantART-tilini löytyy täältä.

Howrseintoni lentää tällä hetkellä aikamoista matalakiitoa, eikä sen nousemisesta ole tietoakaan. Koulu, sosiaalisten suhteiden ylläpitäminen ja monet muut jutut menevät usein pikselikonien kasvattamisen ohi priorisoidessani tekemisiäni, joten ei olisi mikään ihme jos meikäläistä ei täällä vähään aikaan näkyisi. En kuitenkaan tule missään vaiheessa olemaan kirjautumatta niin kauaa, että tilini joutuisi poistetuksi -v-

Juttelemaan saa tulla koska vaan, en pure. Neuvon myös mielelläni peliin liittyvissä asioissa, olen pelannut 3 vuotta Howrsea, joten osaan aika lailla kaiken mitä voi osata 'v' :3

U can also communicate in English with me c:
8211117.png 8211116.png 8211108.png
Pelini

Howrsessa keräilen nykyisin oikeastaan vain satunnaisia ylimaallisia, omenallisia hevosia sekä toisinaan muitakin harvinaisia esineitä omaavia kopukoita. Mitään en tällä hetkellä kasvattele, tuskin koskaan tulenkaan kasvattamaan enää.

Hevosiani on harvoin myynnissä, mutta voit toki kysäistä jos joltain kasvatustilalta jokin miellyttävä karvaturpa löytyy. Pohdin tilannekohtaisesti voisinko myydä kyseisen hevosen <: