Moro!

Täällä pelailee jo aikuiseksi kasvanut tyyppi, joka viettää nykyään Howrsessa aikaa jopa enemmän kuin sillon lapsena jolloin hepat vielä oli muuten elämän keskipisteenä. Mistä lie tällainen sitten johtuu... Howrse on mulle sellasta kivaa "aivot narikkaan" klikkailua, jolloin ajatukset pääsee samalla virtaamaan vapaasti.

Mitään suuria tavoitteita mulla ei tässä pelissä ole, kunhan teen asioita fiiliksen mukaan. Joskus sorruin pelaamaan liian suorituskeskeisesti, ja siitä tuli lopulta vaan stressiä ja paha mieli. Nykyään mulle tärkeintä on se että pelaaminen pysyy hauskana. Sehän sen tarkoitus on, eiks niin?

Suurimmat ilonaiheet tässä pelissä on mun tärkeimmät hevoset. Pyrin luomaan mukautusesineillä sellaisia hevosia joita pidän visuaalisesti miellyttävinä. Suurin osa näistä löytyy Niitä ja näitä -kasvatustilalta, käy toki kurkkaamassa jos kiinnostaa!
Toinen suuri ylpeydenaihe on mun hevoskeskus. Se on ehkä ainoa asia tässä pelissä johon ihan tosissani panostan, ja Klipperin talli onkin nostanut mainearvoaan tasaisesti vuosien varrella. Sentään jostain asiasta oon kärryillä tässä pelissä, heh...

Kaveriksi saa pyytää jos haluaa, hyväksyn kaikki. Pyrin myös onnittelemaan takaisin, jos siis huomaan että olet onnitellut. Ihan aina en muista niitä seurailla, mutta yritän parhaani. Mukavia pelihetkiä! 2a1af738d56da555be74920210e2babc.png