Hei!

Mie oon Etelä-Suomessa asuva  tyttö. Olen hevostellut koko pienen ikäni, sillä meillä on aina ollut hevosia. Tällä hetkellä omistan kolme hevosta ja kaksi koiraa. Harrastan niin ratsastusta kuin raviurheiluakin. Eli siis miulla on oikeakin elämä ja aikani kuluukin suurimmaksi osaksi hevosten parissa, sillä näiden kahden lisäksi äitini omistamassa tallissa hörähtelee useampikin karvaturpa.

Pelissä tavoitteena saada kasvatettua mahdolisimman hyviä hevosia ja kilpailuttaa niitä. Ja tietysti saada hevoskeskukseni kukoistamaan...

Kasvatan pääsääntöisesti englantilaisia täysiverisiä, jotka kantavat -Man O'War- kasvattajanimeä. Nimi tulee tietenkin legendaariselta laukkahevoselta Man O'War eli lempinimeltään Big Red. Samaa lempinimeä käytettiin myös Secretariatista. Kuvani avatarissa komeilee siis Man O'War...
Tiesitkö muuten että Man O'Warin laukka-askeleen pituus oli 8,5 metriä? Pisin tähän asti tunnettu askelpituus laukkahevosella... Ja niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin totta se on.
  Hold your strength till the barriers fly,
then close with the leaders eye to eye.
Thundering hooves and the mad jammed race,
blood in the nostrils, sweat in the face.
And children, remember wherever you are,
you carry the blood of Man o' War.

Anonymous  

             

 Myös muitakin rotuja kasvattelen, mutta pienemmässä mittakaavassa. Ne eivät siis ole mitään gp-hevosten kärkiryhmää, vaan harrastus omaksi iloksi.

-Vaya con Dios - Kasvattamani yksisarviset kantavat tätä liitettä, lause on espanjaa ja tarkoittaa Jumala olkoon kanssasi. Yksisarvisissa menossa projekti, että yritän saada talliini kaikkien rotujen edustajat sarvellisina, eli kutakin rotua ori ja tamma.

-Asgabat - Tällä nimellä kasvatan akhaltekkejä, tosin kantatammani Northern Lights ei ole vielä montaa varsaa pyöräyttäny... Nimi tarkoittaa kutakuinkin "rakkauden kaupunkia" joka on Turkmenistanin pääkaupunki, akhaltekinhevosen syntymämaa.

-Mesteno - Sattumoisin tallissani on hevosia joita en erityisemmin kasvata, mutta jotka ovat miulle tärkeitä kantavat tätä liitettä. Sana on espanjaa ja tarkoittaa kulkuria. Samaa nimitystä on käytetty ja käytetään edelleenkin mustangeista, preerian kulkureista.

~Ourasi~ Olen aloittamassa pienimuotoista ravurien kasvatusta tällä nimellä, Ourasi oli yksi parhaista ranskanravureista, ja siksi tulevat varsat kantavat sitä kasvattajanimenään.

 

Lisäksi hevoskasvatustilani Kultasuoni ja Hopeavirta on luotu paikoiksi johon kerään ja jossa tuunaan hevosia. Niistä löytyy jokunen hopeisella omenalla varustettu hevonen ja useampi kultaisella omenalla varustettu. Sillä usein ostan hevosen, joka miuta miellyttää, teen siitä kilpurin ja tuunaan sen mieleisekseni.


Ja lopuksi pyyntö kaikille niille pelaajille, jotka ovat ostaneet minulta hevosen: pyydän älkää vaihtako niiden nimiä. Niiden keksimiseen on käytetty aikaa ja vaivaa, niillä on jokaisella omanlaisensa merkitys. Älkääkä lähettäkö niitä turvasatamaan, monilla niistä on vielä elämä edessä. Kiitos! 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png