Olen 1996 lokakuussa syntynyt jätkä, jonka tämänhetkisiin addiktioihin kuuluu mm. The Sims 4:n, Subnautican, Detroit: Become Humanin, Far Cry 5:n ja Assassin's Creedin pelaaminen sekä E-Sportsin kattominen.

E-Sportsista seuraan enemmän Counter Strike: Global Offensive pelejä, koska esim Overwatchin pelien seuraaminen on työn ja tuskan takana koska ne on nii nopeatemposia et ei mitää rajaa :D. Ja mu suosikki CS:GO teami on tietysti tanskalainen Astralis koska miksei xD.  (Ja huhtikuussa 2021 tehty rosterimuutos olikin sitten aikas iso shokki, mut koska tää tiimi oli se minkä takia päädyin seuraamaa CS:ssää ni se on vielä ykkössuosikkina. :'D) Myös ukrainalainen Natus Vincere, australialaiset EXTREMUM (Renegades -> 100T -> EXTREMUM) ja Renegades (Grayhound Gaming -> Renegades), ruotsalainen Fnatic, ranskalaiset G2 ja Vitality, brasilialainen MIBR (en kyl oo seurannu enää rosteri muutosten jälkee) sekä amerikkalaiset Evil Geniuses (NRG -> Evil Geniuses, tätäkää en o seurannu aikoihi) ja Ghost Gaming (lopettanu) on kans eeppisiä tiimejä. Aikasemmin näitä tiimejä tuli yleensä seurattua vaan sillon ku ne pelas Astralista vastaan, mut nykyään seuraan vähän kaikkien noitten tiimien pelejä. Suomalainen ENCE oli myös yks suosikki-tiimeistä mut seki oli hyvä vaan ennen rosteri muutoksia, jotka olki sitte syvältä :D. Nykyää en siis seuraa enää ENCEn pelejä juurikin tästä syystä, mut vuoden 2019 Puolan Katovitsan majoreitten semifinaali (Natus Vincere vs ENCE) on silti edelleenki legendaarinen :'). Nuke, Mirage ja Inferno on parhaat kisamapit. Ihan huvin vuoksi  aloin myös seuraamaan League of Legendsin pro-sceneä ja kyseistä peliä pelaavista joukkueista suosikiksi on päätynyt brittiläinen Fnatic.

Myös jääkiekko on jänskää seurata ja NHL:stä suosikkijoukkueet on järjestyksessä: Washington Capitals, Pittsburgh Penguins ja Chicago Blackhawks.

Ja tietysti olen ihan muutamia TV-sarjojakin seurannu: Stargate Atlantis,  Farscape, Hannibal (<- ihan paras!), The Punisher, Daredevil, Dinotopia, Bleach (joka on kyl anime, mut niit en jasa eriksee tähä säheltää enää) ja The Dark Crystal: Age of Resistance. Leffoista taas suosikkejani ovat (ehdottomasti! ->) kolme ekaa Jurassic Parkkia, kaikki Alienit, Donnie Darko, Dune (1984 ja 2021 versio), Annihilation, Deep Blue Sea, Beetlejuice, Tähtiportti, Split, Nolanin Batmanit, Scarface, Fight Club, Triple Frontier, The Rover, X-Menit ja Avengerssit, Rambot, reboot Star Trekit, Potterit, LotR:it ja Hobbitit.

Bändeistä kuuntelen Hollywood Undeadia, Musea, Sneaker Pimpsiä, Sabatonia,  Disturbediä, H.i.miä, The Curea, Placebota, Breaking Benjaminia, Slipknotia,  System of a Downia, Kornia, Coldplaytä, Bring Me The Horizonia, Panic! At The Discoa, Hataria, Three Days Gracea, Oceanaa ja Ghost B.C.tä.

Elikkäs olen ihan tämmönen perus emo-nerd-gamer-muutenvaanouto, mutta aika harmiton hyyppä :'D

Hyvästi, kiitos ja näkemiin~


Howrsessa kasvatan tällä hetkellä aktiivisemmin mm. hannovereja (astralis)  Morsojen Kellarissa ja lipizzoja (Перевал Дятлова) Metropolitan Divisionissa.

Tavoitteena olis myös joskus päästä Grand Prixin viikkotuloksissa 10 parhaan joukkoon :'D Grand Prixin paras tulos tähän mennessä tuli laukassa 8., 15. ja 22.5.20 GOLDEN-enkkutäykkärillä ja sijoituksessa se oli kuudes.


Aikomuksena on kans aloittaa tai jatkaa muutaman muunkin rodun kasvatusta, jokseenkin paljon rennommalla tahdilla kuin lipizzoja tai hannovereja. Nämä rodut ois siis  ainakin trakehnerit (Renegades) Pacific Divisionissa ja marwarit (Dignitas) Atlantic Divisionissa. Devil's Trillissä taas on suurin osa ylimaalisista ja mukautetuista hevosista. Kasvatustilalla Muut hevoset on sitten kaikki turhikset/vähemmän kasvatetut rodut.

Ulkan on koodannut entinen howrselainen Kutya ja siitä suuri kiitos hänelle. :)