Tilannepäivitys
En pelaa enää. Tuskin palaan pelaamaan, howrsessa kun ei saa myydä/ostaa esineitä passeilla, myydä/ostaa passeja, maksaa palkkaa hevosenhoitajalle, yms. Koen että mm. nämä säännöt pilaavat pelin, en halua enää jatkaa ja panostaa peliin + rahoittaa sen toimintaa. Kehoitan kaikkia jotka tuntevat samoin lähettämään viestiä ylläpitoon. Tai kuten minä, lopettamaan pelaamisen ja näin äänestävän "jaloillaan". Tätä tekstiä saa halutessaan jakaa ja muokata vapaasti.

Ostan falabellan, maksan 7 passia tai 1 000 000 eq.

Täysi-ikäinen heppahullu likka tuhlaa ylimääräistä aikaansa howrsen parissa. Kasvatuksessa on ollut aaseja ja enkkuja sekä pari sekalaista projektia.

Taukoilen juuri nyt, koska työkiireet vievät kaiken aikani. Palailen pelin pariin ylimääräisen ajan taas löytyessä. Tällä hetkellä en myy hevosiani tai ole mukana missään kasvatusprojekteissa. En tee grafiikkaa enää. Syynä tähän howrsen uudistus, grafiikasta ei saa pyytää enää maksua. Valitettavasti ilmaisgrafiikan tekemiseen minulla ei riitä innostus.

En ole välttämättä joka päivä lukemassa viestiboksia. Vaikkakaan en pelaile enää, käyn aina välillä osallistumassa tapahtumiin ja hoitamassa hevoskeskusta. Pahoittelen kaikkea vaivaa, mitä poissaolostani aiheutuu.