‏‏‎ ‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‏‏‎ ‎ ‏‏‎ ‎
-00 | KPOP & KDRAMA | HEVOSET

Täällä Turun seudulta kotoisin oleva nuori aikuinen, joka valmistui toukokuussa 2020 harrasteohjaajaksi ja ylioppilaaksi. Samana vuonna loppuvuodesta jatkoin opiskelemista ja vuoden sisään olisi tarkoitus saada käteen myös ratsastuksenohjaajan paperit.

Jos vapaa-aika ei mene tallilla, saan sen helposti kulumaan korealaista musiikkia kuunnellen. Lähimpänä sydäntä ovat EXO, ONEUS ja Stray Kids mutta myös useita muita poikaryhmiä tulee seurattua ja kuunneltua käytännössä päivittäin.

Musiikin lisäksi pidän korealaisista sarjoista ja yritän opiskella korean kieltä itsenäisesti. Jonakin päivänä olisikin toiveena päästä käymään itse maassa.

Profiilikuvassa perheeni kissa, Raita nimeltään. EI SIIS KOPIOINTIA!
VUODESTA 2011 | AKHALTEKIT YKSISARVISET | POKAALIHEVOSET

Tällä hetkellä käyn Howrsessa melko harvakseltaan, mutta onnitella saa tietysti vapaasti. Pyrin onnittelemaan takaisin, jos vain huomaan. Myös kaveriksi voi pyytää ja pääsääntöisesti hyväksynkin kaikki kaveripyynnöt. Yksityisviestiä saa laittaa mutta toisinaan vastaamisessa voi kestää, jos en ole hetkeen muistanut täällä käydä.

Kasvatus Howrsessa on keskittynyt akhaltekkeihin omaan hitaaseen tahtiin. Minulla on myös paljon yksisarvisia ja niitä kasvatan lähes kaikissa roduissa. Jos haluat tilausyksisarvisen jostakin tietystä rodusta tai yhdistelmästä, laita viestiä niin sovitaan hinnasta.

Kasvattamisen lisäksi keräilen pokaalihevosia ja tavoitteena on joskus omistaa jokaisesta rodusta kaikki värit. Rotujen väritysten lisäksi kumppanit ja omppuhevoset ovat keräilylistalla.

Kaikista hevosista voi esittää tarjouksia, vaikka ne eivät olisikaan myytävien joukossa. En pääsääntöisesti kuitenkaan myy 엑소 사랑하자 tai pokaalihevoset - kasvatustiloilta ketään.