MINÄ, SHADOWLADY


Olen aikuispelaaja Etelä-Suomesta. Kiinnostukseni kohteina ovat hevosten lisäksi fantasia, keskiaika, pelit sekä toinen maailmansota. Kaikkea muutakin semmoista pienempää on joka minua kiinnostaa, mutta nuo ovat ne mainitsemisen arvoiset. Kaveripyyntöjä saa laittaa, hyväksyn ne kaikki, ja apuakin saa kysyä yksityisviestillä. Autan parhaani mukaan :)
Musiikkimakuni on hyvin laaja vaikkakin lähinnä sieltä raskaammalta puolelta.

Pelailen vapaa-aikanani tosi paljon pelejä. Jostain siitä 4 tai 5-vuotiaasta asti on tullut pelailtua eikä loppua näy. Pelikirjastoni on aika pieni, mutta siihen kuuluu todella hyviä pelejä kuten World of Warcraft, War Thunder, Heroes & Generals, Overwatch ja (modattu) Skyrim. Myös Minecraftia tulee silloin tällöin pelailtua, mutta lähinnä rakentelen luovassa tilassa kaikkea hienoa tai sitten teen custom maailmoja WorldPainter nimisellä ohjelmalla. Star Stableakin silloin tällöin pelailen, mutta se on mielestäni mennyt hieman tylsäksi peliksi. Red Dead Redemption 2 on parempi hevospeli ;)

Jos tarvitset apua joissain ylläolevista peleistä niin kysy vaan. Etenkin WoWissa pystyn auttamaan, kokemusta pelistä kun taitaa olla jo 8 vuotta. Minut löytää Scarshield Legion/Defias Brotherhood/Ravenholdt/The Venture co servuilta niin Alliancen kuin Hordenkin puolelta minun ja siskojeni yksityisestä killasta nimeltä Viides Elementti (molemmilla puolilla meillä on saman niminen kilta heh). Minut voi myös lisätä kaveriksi suoraan käyttäen battletagiani Northern#2974.

MYYDÄÄN HEVOSIA


~₴ØⱠĐ ØɄ₮~ (linkki kasvattajanimeen) kasvattajanimen alta tai "muut hevoset" kasvatustilalta. Hinnasta voidaan sopia ellei hevonen ole jo valmiiksi myynnissä huutokaupassa tai suoramyynnissä. Muilla kasvatustiloilla olevia hevosia en välttämättä myy, etenkään omenallisia/yksisarvisia tai sellaisia, jotka omaavat harvinaisen värin eikä minulla ole kahta/useampaa kappaletta. Oikeasta hinnasta saatan kuitenkin muuttaa mieleni ja myydä, neuvottele rohkeasti. Ikinä ei voi tietää vaikka saisit haluamasi hevosen. Kasvatan hieman sitä sun tätä, minulla ei tällä hetkellä varsinaisesti ole mitään tiettyä rotua mihin keskittyisin. Kasvatukseen littyvät pokaalit tietty koitan hankkia, koska saavutusten hankkiminen on aina hauskaa.