Biancan Grafiikka

Tiimi

Hevoskeskus

Sulata Frost


Miten tässä taas näin kävi? Minun piti palata pelin pariin, mutta löysin taas itseni tauolta... Koulu ja harrastukset vievät aikaa melko paljon, enkä ole siinä välissä enää kerennyt/jaksanut paljon pelailla. Pydän anteeksi niiltä jotka ovat minua koettaneet turhaan tavoittaa. Taukoilu jatkuu luultavasti edelleen, viime vuosina innostus peliin on ollut vähän vaihtelevaa. :) Annan profiilini kuitenkin olla olemassa, ja hyvällä tuurilla käynkin täällä joskus, tai jopa hetkellisesti innostun uudelleen. Nyt toistaiseksi kuitenkin jatkan hiljaiseloani, mutta muistakaa että olette ihania kaikki! xoxo

- - - -

Moi, mä oon Bianca! Olen pelannut Howrsea jo tovin, vaikkaikin olen pitänyt välillä pitempiäkin taukoja. Olen juuri palannut sellaiselta ja yritänkin saada parhaani mukaan pelin taas rullaamaan. 

 Kasvattelen akhaltekkejä tiimissä Team Diamond Akhalteks. Etsin itselleni sopivaa tiimiä pitkään, kunnes onneksi tämä sattui eteeni. Olen aina yrittänyt pitää kiinni siitä ajatuksesta, että tämä on vain peliä ja sen kuuluu tuottaa minulle iloa stressin sijaan. Pyrin siis kasvattamaan hevoseni mahdollisimman rennolla meiningillä, minkä tämä ihana tiimi onkin mahdollistanut hyvin.

 Hevoskasvatuksen lisäksi ylläpidän hevoskeskusta. Se on varattu ja suunniteltu lähinnä omille hevosilleni, mutta myös muille on varattuna ruokaa ja varusteita. (Käy ihmeessä kurkkaamassa tuossa ylempänä olevasta linkistä.)


Jos sinulla on minulle asiaa, laita vain rohkeasti viestiä! Yritän vastata mahdollisimman pian. Onnittelen myös takaisin aina jos vain huomaan onnittelusi. 

(c) βɪᴀɴ¢ᴀ, shizoo-design.de, Pixabay