hoodlumhearted.jpg

Vaihdan mustanpörssin esineitä equuseihin, jos olet kiinnostunut laita yksityisviestiä ja kerro mistä esineistä olisit kiinnostunut (mm. filotesin silitys, kroisoksen onni, akilleen kantapää, pandoran lipas, musta orkidea + bonusesineitä) Mikään näistä ei lähde alle 5000 equusin, esineet lähtevät parhaiten tarjoavalle.
Kysy myös lisää esineistä jos mieleistä ei ollut listattuna (ei kultaisia omenoita, meduusan veriä, helioksen säteitä tai yli 1 passin esineitä)

 

Omistatko tämän hopeaomenan värin?

indian.jpg

Jos omistat ja olisit valmis luopumaan värin omaavasta hevosesta luotettaviin käsiin, otathan yhteyttä ja ilmoitat hintapyyntösi (sovittavissa equusein, mp-esinein ym.) Kysy lisää yksityisviestillä, luvassa elinikäinen koti!

 

Halutaan vaihdossa kultaisia omenoita!

Vaihdan muita mustan pörssin esineitä tai equuseja kultaisiin omenoihin. Kerro mihin suostuisit vaihtamaan niin katsotaan löytyykö minulta. Laita yksityisviestiä, kiitos!

__________________________________________________________

En vastaa enää viesteihin joissa tarjotaan alakanttiin equuseja passien arvoisesta hevosesta, kiitos! Passi on kuitenkin oikeaa rahaa ja siihen on yleensä syy miksi hevonen maksaa passeja (mp-esineet, harvinaisuudet jne.).


silve.jpg__________________________________________________________

Yksisarvisia ranskanravureita, connemaroja, paint-hevosia vaihtoon!


E
tsinnässä eri rotuisia yksisarvisia tammoja, vaihdossa
yllämainittuihin yksisarvisrotuihin. Etsin siis muun rotuisia kuin
nuo mainitsemani.
 Laita yksistyisviestiä asiasta
(mahdollista myös tilausvarsat
passeja (2-5) vastaan)
!

__________________________________________________________

Kasvateistani


E
n enää myy kasvattejani mielelläni (joskus harvoin suoramyynnissä, tai kysyttäessä), koska kasvattajan pyyntöjä ei selvästi kuunnella ollenkaan. Erityisen röyhkeää tästä tekee se, että henkilökohtaisesti aina laitan viestin jossa ilmaisen toiveistani kasvattejani kohtaan.


Jos kuitenkin olet kiinnostunut ostamaan kasvatin minulta, täytyy sinun olla valmis noudattamaan minimaalisia pyyntöjäni kasvatistani. En mielestäni mahdottomuuksia pyydä, kun toivon ettei nimeä vaihdeta, eikä hevosta tungeta turvasatamaan hukkaan heitetyksi.

__________________________________________________________

a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png?qqsf3fqsd66 Risteytyksille turvakoti - Home of Pariaha4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png?qqsf3fqsd66


Olen keräämässä risteytyshevosia turvaan suht halvalla hinnalla, mutta tämä vaatii kuitenkin
panostusta ja jos haluat auttaa suojelemaan risteytyksiä näiltä "kuraverinen" -mesoajilta,
voit auttaa tukemalla risteytyksiä, etkä laita niitä turvasatamaan tai ruunaa vain siksi, ettei niitä käytettäisi jalostuksessa.


Voit myös auttaa ostamalla itsellesi turvaan risteytyksiä. Kiitos niille jotka vaivautuvat turvaamaan risteytyksienkin tulevaisuuden, tämä peli on tarkoitettu hevoskasvatukseen ja hevosten risteyttäminen kuuluu siihen, että saadaan erilaisia yksilöitä. Eivät ne puhdasrotuiset mihinkään katoa, kyllä niitä kasvatetaan yleisesti enemmän (toisekseen, vaihtoehtona on sitten alentaa niiden puhdasrotuisten hintoja jotta nämä köyhemmät/aloittelijat saisivat niitä ostettua, ettei tarvitse risteyttää saadakseen haluamansa rodun).


Risteytykset voivat olla parempia (erityisesti taidoiltaan ja voivat saada rodulle harvinaisemman värin, risteytyksen ansiosta) kuin puhdasrotuiset, sillä ne voivat periä eri rotuisten vanhempiensa ominaisuuksia.


Nämä jotka meuhkaavat ettei risteytyksiä saisi olla ja pitäisi laittaa turvasatamaan, jakavat vain omaa mielipidettään hieman liian rajusti. Tämä aiheuttaa hämmennystä pelaajien kesken ja jotkut jopa luulevat ettei oikeasti saa risteyttää hevosia (erityisesti irlannincobeista on ollut hämminkiä ja näköjään aina uusimmasta rodusta iskee paniikki...).


Eli, kyllä hevosia saa risteyttää, vaikka jotkut sanovat jyrkästi asialle ei. Se on heidän asiansa, kaikki pelatkoon tavallaan, mutta älkää tyrkyttäkö tapoja muille ettei tule turhaa sekaannusta ja pelin koko idea häviä mielipidekysymyksen takia, kasvattakaa rauhassa niitä puhdasrotuisia niin eiköhän ne kannat siinä itsekseen parane jos niin huolettaa.


risteytys%20banneri.jpg

__________________________________________________________

Teen avatareja

Alan taas tekemään avatareja, mutta nykyään yksi avatar maksaa mittatilaussatulan tai mittatilaussuitset. Jos siis haluat avataren, laita yksityisviestillä nämä tiedot:

- kuva: jos haluat avatareen kuvan joka ei ole howrsesta, tulee kuvan olla luvallisesti käytettävissä, jos sinulla on taas oma kuva jonka haluat, laita se vaikka avatareksesi jotta saan sen kopioitua tai esim. tinypiciin tmv Halutessasi esim. kultaisen omenan kuvan, linkitä kuvan osoite (kun olet avannut sen valkoiselle taustalle kultaisen omenan kautta, kopioi osoite osoiteriviltä).
- värimaailma (jos haluat taustan ns. läpinäkyväksi eli howrsen taustan väriseksi, ilmoita taustaväritoiveeksi läpinäkyvä): tekstien, koristeiden ym. värit
- teksti: mitä haluat avataressa lukevan, myös tekstin kohta jos tiedät mihin sen haluat
- koristeet: millaisia koristeita (mm. koukeroita, hileitä), niiden värit
- kerro kaikki mahdollinen mitä avatarelta toivot, niin se on helpoin toteuttaa mieleiseksesi
Pienet animaatiotkin onnistuvat (mm. vaihtuva kuva, vilkkuva teksti/kuvio/koriste), mutta se tekee lisähintaa esim. mittatilausvarusteen lisäksi ikääntymispiste.

 

Tekemiäni avatareja (älä kopioi, kaksi viimeisitä joissa ei lue nimiä on mahdollista muokata käyttöön, kysy viestillä)
sinttu1.jpg
 ava%20icy%20re.jpg ava%20fire%20re.jpg

 

 __________________________________________________________


¤ En valitettavasti ota vastaan tuntemattomien ystäväpyyntöjä, poikkeuksena esim. vaihto, yhteistyö jne.


¤ Jos tarvitset apua pelin kanssa voit kysyä minulta yksityisviestillä, en kuitenkaan voi antaa lahjoituksia kuten mp-esineitä tai passeja, myös ikääntymispisteet ovat itselläni aina tarpeen.


¤ 27.2.2014 Viimein oikeasti ihmeellinen tarjous Howrsen puolesta ja 5 passilla tuli ostettua ensimmäinen villihevoseni: Camarguenhevonen a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png?


¤ Avatareni ovat itse tekemiäni, ethän kopioi!


¤ 22.11.2011 Yleistulos 291


¤ 24.11.2011 Yleistulos 249

 

¤ 11.3.2012 Yleistulos 244

 

¤ 13.3.2012 Yleistulos 233

 

¤ 19.3.2012 Yleistulos 223

 

¤ 21.3.2012 Yleistulos 219

 

¤ 23.3.2012 Yleistulos 215


__________________________________________________________

Muistakaa tekijänoikeudet!


Olen huomannut, että monet eivät joko tiedä tai kunnioita tekijänoikeuslakia, erityisesti kiinnittäisin huomion Christiane Slawikin kuviin, sillä ennen hänen kuviaan sai kopioida, mutta silloinkin vain jos merkitsi tekijänoikeudet linkin kera. Slawikin ottamat kuvat tunnistaa usein vesileimasta, mutta itse huomautan välillä leimattomistakin kuvista sillä hänen tyylinsä tunnistaa ja kuvat ovat aika tunnettuja virtuaalisten hevosharrastajien keskuudessa.


Slawikin kuvia ei saa siis käyttää nykyään ellei ole maksanut hänelle oikeaa rahaa. Monet ottavat kuulemani mukaan hänen kuviaan Googlen kuvahausta, joka on vain hakuohjelma, ei sivusto jolla kuvat ovat. Google vain näyttää hakusanaasi vastaavat tulokset eikä ole takeita siitä, että sen tuottamat tulokset ovat vapaasti kopioitavissa.


Yleensäkin, kun etsit käyttöösi kuvia, niin avatareen kuin esittelyysi, ole tarkkana, että kuvat ovat laillisesti kopioitavissa. Joko, että sinulla on lupa kuviin tai sivuilla lukee kuvien olevan vapaasti kopioitavissa.


Suosittelenkin lämpimästi vapaasti kopiointisivustoja niin kauan, että löydät paikan josta voi varmasti kopioida kuvia ilman, että loukkaat tekijänoikeuslakia.


Huom! Kuvasta ei tee laillista se, että muillakin on kuvaajan kuvia käytössään. On valitettavan yleistä, että jotkut kopioivat tietämättömyyttään tai silkkaa piittaamattomuuttaan kuvia, jotka eivät ole vapaasti käytettävissä ja loukkaavat tällöin kuvaajan oikeuksia kuviinsa.

 

Toisena tässä on huvittavaa se, miten jotkut suhtautuvat siihen, että ilmoittaa heillä olevan luvaton kuva käytössä mm. Slawikin kuvat, niin jotkut suhtautuvat hyvinkin nokkavasti näissä tilanteissa. En minä kiusallani näistä kuvista ilmoita, vaan siksi, että itse kyllä arvostaisin jos joku tulisi kertomaan, että "Hei, sinulla on käytössä kuva jonka käytöstä voi seurata ongelmia.", kun kuitenkin on kyseessä niinkin "pieni" asia, josta voi seurata suuria ongelmia (mm. sakko pahimmassa tapauksessa, jos tekijänoikeudet omistava ihminen lähtee asiaa eteenpäin viemään.) Ei tarvitse hulluksi tulla, enkä vaadi mitään kiitoksiakaan, kunhan ei ruveta haistattelemaan eikä turhaan riehumaan ja käyttäytymään, kuin ei käytöstavoista tiedettäisi.

PitaPata Horse tickers
luminous.jpg

Ensimmäinen erinomaisuustähdet omaava kasvattini, Luminous (huomatkaa risteytysten vastustajat hevosen rotu, tähän on panostettu monta polvea kovan tason risteytystammojani, eikä se pääty tähän).