Minä

Olen 22-vuotias tyttö joka opiskelee Savossa. Opiskelen tällä hetkellä leipuri-kondiittoriksi. Howrsen lisäksi tykkään pelailla Genshin Impacti:a sekä silloin tällöin SSO:ta. Minä en suutu juuri koskaan ja minulle voi sanoa asioita suoraan. Olen hyvin luotettava. Jos etsit juttuseuraa voit lähettää minulle viestä tai jos haluat tietää lisää minusta.

Howrse

Olen tällä hetkellä tauolla Howrsesta. Kaikki hevoseni ovat puhdasrotuisia. Sekarotuisissakaan ei ole mitään vikaa, mutta tahdon muuten vaan, että hevoseni ovat puhtaita. Kasvatan Akhaltekkejä, Newfoundlandinponeja, American bashkir curlyja, Holstein siivekkäitä yksisarvisia ja olen vasta aloittanut Shire yksisarvisten kasvattamisen. Pitäisi ehkä listaa karsia, kun resursseja ei kaikille riitä. Minulta löytyy myös muita rotuja. Päivitin vähän aikaa sitten kasvattajanimiäni ja hyvänen aika, kun keksin vaikka mitä kummallisuuksia. Käy ihmeessä ottamassa selvää niistäkin!!

Hevoskeskus

Käy ihmeessä katsomassa hevoskeskustani Talli Bellatrixiä. Talli on erikoistunut lännenratsastukseen. Tallilla on porkkanaa, apetta, kauraa, heinää ja kaikki parhaat mahdolliset varusteet. Jokaisessa karsinassa on vesikaukalo ja suihku. Karsinoita tällä hetkellä 62 ja koitan tehdä niitä lisää minkä kerkeän. Hevoskeskuksen hevosten taitomäärä vaihtelee usein, mutta se on noin 6000.