Minusta
Olen parikymppinen pelaaja, tällä hetkellä asustelen Pirkanmaalla. Howrsen lisäksi kulutan tällä hetkellä aikaani tuskastelemalla yliopisto-opintojen parissa sekä kiroamalla varaamiani aamusalivuoroja nukkumaanmenon taas venähdettyä. 

Ratsastusharrastus kuului aiemmin elämääni noin kymmenen vuoden ajan, mutta tällä hetkellä en opintojeni vuoksi ratsasta. Myös ravit tulivat tutuksi oltuani mukana ravinuoritoiminnassa nuorempana. Liikunnasta kuitenkin pidän, ja tällä hetkellä kuntosali, luonnossa vaeltaminen ja twerk-tanssi korvaavat ratsastuksen jättämää aukkoa sydämessäni. Ennen pandemiaa harrastin myös kuntonyrkkeilyä, joka oli kovasti mieleeni, ja jota toivon voivani vielä joskus jatkaa. 

Tykkään myös kirjojen lukemisesta sekä vapaaehtoistöistä ja järjestöissä puuhailuista. Vapaaehtoistöitä olen tehnyt muutaman vuoden ajan vapaa-ajallani, vaikka pandemian vuoksi ne ovatkin harmillisesti jääneet hieman vähemmälle.

Luonteeltani kuvaisin itseäni aktiiviseksi ambivertiksi. Tykkään tehdä asioita ja kokeilla uusia juttuja, enkä halua jäädä liian pitkäksi aikaa aloilleni. Koen olevani myös melko kunnianhimoinen ja empaattinen, ja kliseisenä haaveenani onkin vielä joku päivä muuttaa maailmaa parempaan suuntaan. 

Howrsesta
Howrsea olen pelannut säännöllisen epäsäännöllisesti vuodesta 2012. Aloitin pelini kasvattamalla arabianhevosia, mutta aika pian innostuin kokeilemaan myös muita rotuja. Vuosien varrella olenkin kasvatellut itsenäisesti ja omaksi ilokseni ainakin Amerikan Bashkir Curlyja, vuonohevosia, aaseja, islanninhevosia, percheroneja, quartereita sekä akhaltekejä. 

Innostuin pelistä uudelleen kunnolla loppuvuodesta 2020 tai alkuvuodesta 2021 (kuka tässä ajanjuoksussa pysyy enää perässä..). Tammikuussa liityin mukaan Quarter of A Mile-tiimiin, jossa kasvatamme quarterhevosia. Innostuin tiimeilystä ja liityin maaliskuussa mukaan myös mustangeja kasvattavaan Royal Mustangs- tiimiin. Tällä hetkellä aikani pelissä kuluu siis enimmäkseen tiimikasvatuksen merkeissä sekä yrittäessäni haalia väripokaaleita kasaan. 

Minulle saa tulla juttelemaan, ja autan mielelläni tapahtumissa sekä mieltä askarruttavissa kysymyksissä parhaani mukaan. 

Ostan:
- Morfeuksen käsivarsia, tarjoa!
- haflingertamman
- harvinaisia värejä sekä yksisarvisia roduista, joita minulla ei vielä ole
- "turhia" hevosia max. 4000 eq

Suuret kiitokset Lucinalle upeasta ulkoasusta <3 
Layout by Lucina | Photo by Matthias_Groeneveld on pixabay.com
Dahlia Designs