ulkoasu © SunHowrse / eaet   kuvat © Kosmik90

Minusta: Olen 17-vuotias opiskelija Pohjois-Pohjanmaalta. Olen hirveä anime ja mangahullu. Seuraan erilaisia sarjoja joista suosikeiksi on vakiintunut Sword Art Online, Akuma No Riddle, Chi's Sweet Home yms. Naruto on sarja, jonka olen mangana lukenut kokonaan, ja joitakin elokuviakin olen katsonut. Tokyo Ghoul on aloitteilla.
   Musiikki on minulle itselle laaja käsite. Olen soittanut klassista viulua kymmenen vuotta ja kitaraa vapaamuotoisesti kuusi vuotta. Basso ja pianokin taipuu tarvittaessa. Musamakuuni suoranaisesti kuuluu raskas musiikki, esimerkkinä japanilainen Nocturnal Bloodlust ja Arlequin. Kuuntelen myös Black Veil Bridesiä ja Andy Blackiä, Marilyn Mansonia ja muuta sen sellaista. Yllätyksenä voi tulla myös se, että kuuntelen myös Suvi Teräsniskaa. <3
  Pelailen paljon erilaisia pelejä, Binding of Isaacia, Simssiä ja sen sellaista.
Opiskelijan arki on kiireistä, ja siihen mahtuu kaikenlaista. Tällä hetkellä olen työssäoppimassa, ja se vielä kiireyttää elämää entisestään. Sen takia, en todennäköisesti ole aktiivisesti howrsessa mukana. 
 
Howrse: Kasvattelen vapaamuotoisesti akheltekkejä ja irlannincob yksisarvisia, en ole asettanut tavoitteita enkä mitään. Koitan vain pärjätä omillani, kun ei yhteistyöhommista oikein tullut mitään. 

 Ensimmäinen 2000 taitopisteen kasvatti on Warrior :3 Yksi ensimmäisiä hevosiani on Sky, liityin jäseneksi Howrseen 19.6.2012, ja Sky on syntynyt 24.6.2012

   1000. parhaan joukossa sijalla 942. olin 15.9.2016.
Mikä minusta tulee isona? Opiskelen tällä hetkellä media-assistentiksi. Koulutus on peruskoulupohjaisille kolmevuotinen. Odotan innolla kaikkia haasteita, joita tämä ala tuo tullessaan.

Mitä media-assistentti tekee?
Media-assistentit ovat avustajia, jotka häärävät vähän siellä ja täällä. Alaan kuuluu valokuvaaminen, äänen kanssa työskentely, yhtälailla videointi ja kuvankäsittely, äänieditointi ja videoeditointi, tapahtumatuotanto ja kaikkea tälläistä. 

Mitäs minä puuhaan ja mistä minä pidän alassa? Minun lempihommaa on kuvankäsittely, se on ehdottomasti ykkösjuttu. Sitten on tietenkin äänihommat ja valokuvaus. Valokuvatessa saa antaa ilmettä kuvaan ja jälkituotannossa muokata mahdolliset epäkohdat pois. Ääni hommat ovat mielenkiintoisia kun on itse ollut musiikin kanssa niin paljon tekemisissä, että kuuleekin kaikkea mahdollista.

Mistä en pidä? Henkilökohtaisesti en ole innostunut videokuvauksesta ollenkaan. Siinä se mitä tapahtuu, ei ole sun käsissä missään muodossa, kuvaat vain sitä mitä sinulle tarjotaan, ja siitä tulee sitten sitä mitä tulee... Mutta muuta en silleen ole löytänyt mistä en sillä tavalla syttyisi.

Työt? Tällä hetkellä olen työssäoppimassa tapahtumatekniikkaa toteuttavassa yrityksessä. Mielenkiintoista on ollut päästä tekemään kellonympäri hommia, ja tuottamaan muille ihmisille iloa ja hupia jonkun tapahtuman merkeissä. Työaikahan on mahdoton käsite tälläisissä hommissa, ja täytyy sanoa, ettei ihan jokainen hyyppä pääse koulun liikuntasaliin yöllä kolmen aikaan rullailemaan kaukokaapelikelalla!