INFFOA:

-hevoskasvatustilalla nimeltä MYYNNISSÄ! löytyy hevosia ja poneja jotka ovat myynnissä.(kaikkien myytävien hevosten ja ponien hinnoissa on hieman tinkimisvaraa, ja minä olen kova tinkimään, joten tarjoa vain rohkeasti, jos olet kiinnostunut!:))

-Otan vastaan koulutettavia/blupattavia hevosia/poneja/aaseja korvausta vastaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Hinta riipppuu koulutuksen määrästä. Voit maksaa passeilla, equuksila, mustanpörssin esineillä, tai toisella hevosella. Hinnasta ja sen maksutavasta juttelemme lisää yv.llä. 

-Tuotan tilausvarsoja. Ilmoita vain mahdollisten vanhempien nimet ja varsan sukupuoli. Hinta riippuu vanhemmista. Jos haluat tilata varsan siten, että emä on minun ja isä on sinun sekin käy. Astutan myös orejani tammoillesi;) En tuota yksisarvisia tilausvarsoina. From the sky-kasvattajanimen hevoset eivät tuota tilausvarsoja, mutta osa oreista tarjoaa julkisia astutuksia.


HEVOSKASVATUSTILOISTA:

-Seka-rallista löytyy kaikki villit, ylimaalliset, omput ja elementit sun muut erikoisuudet (en myy mitään tästä hevoskasvatustilasta)

-From The Sky- kasvatustilalta löytyvät tämän hetken panostukseni, eli rakkaat Tennesseewalkerini. (en myy täältä, mutta "siivoan" kasvatustilaa aina välillä, ja laitan myynnissä-kasvatustilalle heppoja)

-Sarvekkaista löytyvät kaikki yksisarviseni(en myy mitään)

-Satunnais kasvatus- kasvatustilalta löytyvät hevoset joita kasvatan satunnaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että en kyseistä rotua kasvata pääsääntöisesti, vaan vain silloin tällöin, ja rodut vaihtelevat kyseisellä kasvatustilalla aika ajoin.

-MYYNNISSÄ! sieltä löytyy kaikki jo myynnissä olevat heposet

-Muista hevosista löytyvät kaikki muut hevoseni


Jos olet kiinnostunut jostakin hevosestani, laita viestiä. Ethän pahastu jos en haluamaasi hevosta myy. Syitä siihen, miksi en kyseistä kauraturpaa myy, on monia, mutta yleisin syy on varmasti pokaalit, joihin kyseistä hevosta tarvitsen. Myynnissä- kasvatustilalta löytyvät hevoset ovat varmasti myytävänä, vaikkeivat juuri sillä hetkellä suorassa myynniissä olekkaan.

Myynneissä voi olla poikkeuksia, mutta ne löytyvät sitten myynnissä-kasvatustilalta, eli kysymällä harvemmin myyn seka-rallista hevosia, yksisarvisia tai tennesseewalkkereita. 


MINUSTA:

-täysi-ikäinen

-nainen

-asun varsinais-suomessa

-meillä on yksi koira-> kultainennoutaja tyttö

-harrastan ratsastusta, tanssia, piirtämistä, musiikin kuuntelua (jos sitä voi harrastukseksi sanoa)

-tykkään lukea, piirtää, laulaa ja tanssia.

-kuuntelen  myös todella paljon musiikkia

-lempi kirjani ovat faunoidit-trilogia ja nälkäpel-trilogia

-lempi elokuviini kuuluvat nälkäpelit, hobbitti, LOTR, pirates of the caribbean, transformers, iron man, harry potter ja troija ja paljon, paljon muita


HOWRSEssa kasvatan tällähetkellä pääsääntöisesti yli 700 tähtisiä tennesseenwalkereita. Tähdet kasvaa kokoajan kasvatuksen edetessä50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png Muitakin rotuja on tultu kasvateltua, kuten tekkejä, mustangeja ja shettiksiä, mutta koska nyt suuntaan huomioni vain walkereihin, muut rodut ovat jääneet vähemmälle.  Minulle saa tulla juttelemaan, ja jos on jotain kysyttävää, vastaan parhaani mukaan! hyviä pelihetkiä howrsessa!


Ostan Heran pakkauksia hintaan:

200 000eq/kpl


tai


1x jokin seuraavista/kpl

-vastasyntynyt kylmäverinen varsa

-bonuspakkaus

-poseidonin pakkaus

-khronoksen ajastin

-viisasten kivi


tai


2x jokin seuraavista/kpl

-nuoruuden vesi

-akilleen kantapää

-pluton pergamentti

-hypnosin peite

-musta orkidea

-pandoran lipas

-medusan veri

-artemiin nuoli

-pilven kappale

-filotesin silitys


tai


3x jokin seuraavista/kpl

-kroisoksen onni

-apollonin lyyra


Voit myös tehdä oman tarjouksen!