I speak English as well.

Tervetuloa!


 Minä:
 Lukeudun animea/mangaa rakastaviin henkilöihin. Perheessä meillä on viisi kissaa.

 Harrastan lukemista sekä piirtämistä ja joskus kirjoittamista. Nykyään opettelen totisemmin piirtämään kunnolla ja se saattaa osaltaan vaikuttaa Howrse aktiivisuuteeni. Unelmoin myös miekkailun tai jonkin itsepuolustuslajin aloittamisesta.

 Päiväni usein vietän kuunnellen musiikkia ja piirtäen, katsoen jotain sarjaa, pyörimässä täällä.

P.S. Muistakaa ettei kukaan voi tietää varmasti onko taikuutta todella olemassa.

Howrse:
  Avani tekijä on Tyfiana (nykyään nimi pelaajatunnus). Siinä on Howrsesta kopioitu ja vähän muokattu kuva Vesiputouksesta.
 Ensimmäinen hevoseni on icy.
 Kasvatan Horwsessa puhdasrotuisia Akhaltekinhevosia, mutta risteytyksiäkin löytyy. Kasvatan myös hissukseen muita rotuja ja yksisarvisia ainoana tavoitteenani saada niitä monta.
 Keräilen kultaomppuja, mutta niitäkin vain pienimuotoisesti. Myös hopeat kiinnostavat. En kuitenkaan voi ostaa hevostasi kiskurihinnalla, sillä olen tätä nykyä vähän saita. Pitäis saada varat pysyyn korkeella. Paremmat yleistulokset : )
 
  Etsin aina kavereita, joten kaverikutsuja saa lähettää. Vastaan melko varmasti kyllä (katson vain pyynnön lähettäneen esittelyn). Hyväksyn aleentuneenkin karman kaveripyyntöjä kunhan esittelyssäsi yms. lukee miksi karmasi on siellä.

 Viestejä saa lähettää, mutta olen huono vastaamaan. Jos vierähtää monta päivää, voit lähettää uuden viestin, sillä olen luultavasti hukannut vanhan.
 
En myy hevosiani elleivät ne ole jo myynnissä.

 Huom: Kaikki persoonalliset orini tarjoavat astutuksia, neuvotellaan. Tiimin orit taas eivät tarjoa astutuksia.
 

Esittely päivitetty viimeksi: 21.4.2021











 Howrse uutiset:
-18.10.2020 Olen tulossa takaisin pitkältä kasvatustauolta. Noin neljä vuotta vierähti ilman, että kasvatukseni meni eteenpäin, kävin vaan aina välillä paikalla.
Samalla liityin Team KaraKumin jäseneksi. Sanoinkuvaamattoman coolia olla jäsenenä tiimissä, jota aikoina ihailin.




        
Howrse Chat FI Rändöm Time