Minä:

Pelailen howrsea aina silloin tällöin, joskus enemmän ja joskus vähemmän aktiivisesti. Itsestä sen verran, että olen suuri Marvel-elokuvien fani ja tykkään lukea scifi- ja fantasiakirjoja kuten Harry Potterit ja Nälkäpelit. Parhaita sarjoja on Greyn anatomia, the walking dead, supernatural, teen wolf, frendit, the originals ja new girl. Pidän kaikista eläimistä, erityisesti koirista. Mulle saa tulla juttelemaan mistä vaan, vastaan aina enkä pure. Pyrin aina onnittelemaan takaisin. 


Howrse:

Kasvatan tällä hetkellä akhaltekejä. Kasvatan myös yksisarvisia muutamassa eri rodussa. Lipizzoja ja kylmäverisiäkin tulee välillä kasvateltua. 

Keräilen kulta- ja hopeaomppuja. En varsinaisesti keräile mitään erikoishevosia, mutta niitäkin tulee kuitenkin silloin tällöin etsittyä. Etsin esim. värityksiä, joita minulla ei vielä ole. Jos sinulla sattuu olemaan kultainen omena, jonka haluaisit vaihtaa johonkin toiseen mp-esineeseen, niin saa laittaa reippaasti viestiä.

Jos joku hevosistani kiinnostaa, niin laita vaan viestiä. En todennäköisesti myy hevosta, jos minulla ei ole rodusta toista saman väristä yksilöä, mutta kannattaa silti kysyä, jos joku hevonen kiinnostaa. Katson varatun myynnin päivittäin, sieltä voin ostaa hevosia, joita haluatte myydä alle 4000 equuksella. En kuitenkaan välttämättä aina osta hevosia, jos ne eivät kiinnosta.









  41274.gif         




pomme-or.png?1097526923Etsin omppua vaihdatko?