Nimimerkki vaihdettu 1.4.2019! Entinen nimimerkkini on nella! mutta halusin huutomerkin siitä pois.

MINÄ
Olen 24-vuotias iloinen ja ihmisläheinen tyttö Etelä-Savosta. Luonteeltani olen hyvin sosiaalinen, hauska ja nauravainen, ystävällinen, puhelias, avulias ja varsinkin utelias! Kyselen aika paljon, mutta osaan myös antaa ihmisille rauhaa ja yksityisyyttä. Joten jos juttelet kanssani, älä säikähdä jos kyselen kauheasti! Mulle voi kyllä sanoa, jos kyselen liikaa, koska en aina sitä itse tajua/huomaa. Rakastan saada uusia ystäviä ja kavereita ja tutustua uusiin ihmisiin, joten jos sua kiinnostaa ruveta juttelemaan niin pistä ihmeessä viestiä! :)

Musiikki on iso osa elämääni ja olenkin harrastanut sitä pitkään ja monipuolisesti. 9-16-vuotiaana soitin pianoa, omistan kitaran jota harjoittelen itsekseni ja olen tällä hetkellä pienessä paikallisessa kuorossa/lauluyhtyeessä. Olen käynyt myös 7 vuotta yksinlaulutunneilla, ja haaveilen urasta laulajana ja aikomuksenani on hakea The Voice of Finlandiin mahdollisesti jo tänä vuonna.

Päivä ilman musiikkia on kohdallani mahdotonta! Kuuntelen myös musiikkia laidasta laitaan: mukaan mahtuu niin japanilainen kuin espanjalainenkin musiikki, sekä ei niin tunnettu unkarilainen artisti Henna. Artisteista ehdoton suosikkini on Sanni, ja bändeistä Haloo Helsinki! ja Within Temptation. Muita suosikkeja ovat esimerkiksi Diandra, Suvi Teräsniska, Johanna Kurkela, Chisu sekä Antti Tuisku. Lisäksi tykkään kuunnella Nightwishia, Evanescencea ja Sunrise Avenueta. Genrejen suhteen musiikkimakuni on siis todella laaja! Myös Euroviisut ovat lähellä sydäntäni, ja olenkin ne jo varmaan viiden vuoden ajan katsonut kokonaan ja kuunnellut kyseisen vuoden kappaleet jo kauan ennen semifinaaleja! Myös keikoilla ja festareilla käynti ovat yksi lempiharrastuksiani.

Musiikin lisäksi suuri rakkauden kohteeni ovat kirjat. Luen kuukaudessa kirjoja suunnilleen 1-5, riippuen kuinka paljon ehdin ja löydänkö jotain kiinnostavaa. Harry Potterit voin lukea aina uudelleen ja uudelleen, ja olenkin niitä lukemassa parhaillaan jo kuudetta kertaa. Niin musiikissa kuin kirjoissakin mieltymykset on hyvin laajat, eniten luen kuitenkin romantiikkaa. Mutta en kieltäydy myöskään jännitys- tai fantasiakirjoista.
Kirjoitan lisäksi myös itse omia tarinoita, niin fanfictionia kuin originaalia. Jos joku on finfanfun-nimisellä sivustolla, niin olen siellä Lunalotta.

Katson myös animea, joskin nyt on ollut taukoa siinä. Minulla on MyAnimeList-tili, jota saa halutessa tulla kyselemään. Suosikkianimeni ylitse muiden on Fairy Tail, ja omistan siitä hieman fanikamaakin.
Animen lisäksi Netflix on kovassa kulutuksessa, ja sieltä suosikkejani ovat tällä hetkellä Once Upon A Time ja Orange Is The New Black. Elokuvista katson mieluiten musikaaleja, musiikkielokuvia sekä romanttisia. Komediatkin piristävät usein mieltä :3

Kielet on myös sydäntä lähellä, ja osaan puhua tällä hetkellä suomen ja englannin lisäksi ruotsia, portugalia, espanjaa ja ranskaa. Hollantia, unkaria ja japania osaan joitain sanoja ja lauseita. Duolingo-sivustolla olen nimimerkillä Lotta-Linnea (ei ole oikea nimeni). Rakkaus kieliin on yhdistettävissä matkustusintooni, ja onhan minulla tavoitteenakin olla käynyt 50 eri maassa kun täytän 50 vuotta! Tähän asti olen käynyt Virossa ja Ruotsissa monia kertoja, Kreetalla (Kreikan saari) (2002 muistaakseni), Kyproksella (toukokuu 2011), Espanjassa Kanariansaarilla (huhtikuu 2012), Pariisissa (lokakuu 2017) ja Budapestissa (lokakuu 2018).

 
HOWRSE
-Kasvatan tällä hetkellä Nokotanhevosia tiimissä Hiekkamyrsky sekä Mustangeja tiimissä Royαl Mυѕтαɴɢѕ. Lisäksi minulla on muutamia pikkuprojekteja, jotka ovat toistaiseksi hiljaiselolla.
-En liity vipiksi tiimiin, enkä luo tiimejä muita varten.
-En osallistu arvontoihin
-Myynnissä ovat ne hevoset jotka olen myyntiin laittanut, mutta kysyä silti saa jos löytyy joku sopiva hevonen. Sarvekkaita en kuitenkaan myy.
-Passit menevät kaikki omaan käyttöön
-Suurin osa mp-esineistä menee omaan käyttöön, ja ilmoitan kyllä esittelyssä jos etsin joitain tiettyjä esineitä.
-Juttelemaan saa tulla, joten laita rohkeasti viestiä :)
-Älä turhaan hermostu, jos en vastaa sinulle heti. En ole välttämättä huomannut viestiäsi tai ole juuri silloin koneen äärellä :) Vastaan kyllä kaikille!

OSTAN
-
 
Hauskaa pelaamista! :)