Moikka! Kiva kun eksyit sivuilleni. Olen uudelleen aktivoitunut nuori aikuispelaaja Etelä-Suomesta, joka eksyi takaisin tänne vältelläkseen koulutehtäviä.. Monta vuotta tätä peliä onkin tullut pelailtua, säännöllisen epäsäännöllisesti, ala-aste ikäisestä lähtien. Minulle saa tulla laittamaan kaveripyyntöjä ja onnittelemaan mieluusti (onnittelen takaisin ja hyväksyn kaveripyynnöt).

((Tällä hetkellä pelailuni on jälleen epäaktiivisempaa, joten joka päivä täällä ei tule käytyä.))


Hieman pelistä ...

Panostan tällä hetkellä Suomenhevosten ja Akhaltekkien kasvatukseen. Akhaltekkien kasvatus onkin kestänyt koko 10 vuotta kestäneen Howrse seikkailuni aikana, joten eipä sitä tässä vaiheessa halua lopettaakkaan. Akhaltekkejani löytyy kolmen eri kasvattajanimeni alta. Näiden kahden rodun lisäksi kasvatan Englannintäysiverisiä sekä yksisarvisia, mutta näitä tosin epäaktiivisemmin. Tavoitteina on myös kerätä pokaaleja eri peiteväreille ja muutenkin kasvattaa pokaalikokelmaa omaan tahtiin. Tämän kaiken lisäksi kasvatan ja ostan kaikenrotuisia hevosia/poneja, joiden uskon pärjäävän kilpakentillä.

Parhas hevoseni tällä hetkellä on Akhaltekki ruuna ThunderStorm ,joka on ollut tallissani 1,6 vuotiaasta lähtien. Tällaisella tasolla menestyviä hevosia olisi tarkoitus ostaa talliin lisää ja kouluttaa niistä ruusukekilpureita.



Hauskoja pelihetkiä!