Moi vaan kaikki heppahullut :3!
tervetuloa tililleni, muistathan onnitella niin onnittelen takaisin<:3935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png

olen nuori 22 vuotias aikuispelaaja varsinais suomesta ja pelailen täällä mahdollimman useasti, olen yleensä aika paljon käymättä täällä kovien kiireiden takia.

kaveriksi saa pyytää 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png


pelailen myös toista hevos peliä jonka nimi on Star Stable, olen siellä lifetime ja 22lv, pelailen siellä lähes joka päivä. uudesta proffa kuvastani huomaa minun uusin polleni ja minä itse (pelihahmoni siis) ja kuvan olen ottanut miun toisesta pelistäni, Star Stablesta:)
tällä hetkellä minulla ei ole kavereita siellä koska no se on pitkä tarina jota en ala tässä selittelemään miksi minulla ei ole kavereita siellä enää,
tämä peli on ensimmäinen netti hevos pelini ja Star Stable on toinen.

horwse:

täällä keräilen hevosia joilla on paljon taitoja.

täällä kasvatan sellaisia hevosia joilla on paljon taitoja jo varsana, joskus jopa saatan myydä keräily hevosiani. kasvatan myös Knabstrupinhevosia ja american Bashkir Curlyja ja ylämaanponeja, Newfoundlandinponeja :)


tietoa minusta:

rakastan Animea ja Gingaa, rakastan hopeanuolta vaikka olen lopettanut sen sarjan oheistuotteiden keräämisen! 

tykkään hevosista ja omistan keppareita noin 7, kävin monta vuotta sitten ratsastamassa oikealla vuonohevosella ja kävin siellä ratsastamassa noin 2-3vuotta kunnes innostus meni ja lopetin siellä tallilla käymisen.

myyn välillä jotain hevosiani ja ponejani mutta varsoja en myy, myyn sitten vasta sen hevosen tai ponin sittekun siitä on tullut aikuinen. joten kannattaa käydä stekkaamassa myynti hevosiani jos kiinnostaa :)

ostan halpoja hevosia tai poneja jos joku haluaa minulle niitä myydä.


jos ostat myyntihevosistani jonkun onnittelen sinua saman tien:) olen alusta alkaen antanut onnitteluja niille jotka ovat ostaneet myyntihevosistani jonkun.

jos ostan joltaki hevosen tai ponin annan myös myyjälle onnittelut joten toivottavasti sinä antaisit takaisin onnitteluja.

tosiaan en ole 7 vuoden aikana hirveästi panostanut tähän peliin joten siksi minulla on vähän hevosia ja rahaa. itse en oikein osaa vieläkään tätä peliä pelata enkä ymmärrä tätä peliä mutta noh en voi sille mitäänce52790629679d930ca16c39a4f619c3.pngyritän koko ajan nykyään saada lisää hevosia ja rahaa mutta siinä voi mennä vuosi tai kaksi että saavutan tässä pelissä sen.


minulta voi löytyä myynneistä:

aaseja tai Shirejä hintaan noin 10 000 equusta tai halvemmalla.

aasi varsoja hintaan 15-20 passia.

noin 3 vuotiaita hevosia tai poneja hintaan 3000 - 10 000 equusta.

hevosia joilla on hyvät taidot vähintään yli 500, hintaan noin 10 passia.

heppoja joita kasvatan niin myynneistä niitä voi löytyä hintaan 3 000 - 14 000 equusta.