Tervetuloa profiiliini!

Olen aikuispelaaja Etelä-Suomesta. Hevosia en harrasta enää juurikaan muussa muodossa kuin Howrsessa sekä ylläpitämällä virtuaalitallia (v-hevosia olen harrastanut vuodesta 2004). Olen ollut ennenkin täällä eri tunnuksella (rekisteröity 09/2011), mutta syystä tai toisesta tunnukseni oli menty poistamaan (ja sen mukana meni kaikki ne oikeat kymmenet eurot passien muodossa). Täten joudun aloittamaan kaiken alusta tällä uudella profiilillani.


Edellisellä tunnuksellani kasvatin hannovereja ja welshponeja kasvatusliitteellä Black Pearl's, mutta tässä pelissä aion lähinnä vain kouluttaa, kilpailla ja saavuttaa BLUP 100-arvot jokaiselle hevoselleni. Kasvatustoiminta on pientä, mutta jokainen tuottamani hevonen saa nimeensä kasvatusliitteen.
Kasvatusliitteeni:
The Black Pearl's (kaikki)
оf stоямy ascent (kaikki)
van Heilbot (KWPN)
frá Hamarguð (isl)
Turbotastic (kaikki)


Ajan vain puhtaiden rotujen asiaa, ja jos minulla on sekarotuisia, omistan niitä vain passien keruuta varten (kuolevat 30-vuotiaana jolloin saa passin) tai tavoitteita, kuten nro 91, varten.
01/2016: Etsin jalostukseen U/G-sukuista trakehneroria! Ota yhteyttä yksityisviestillä, jos sinulta löytyy tällainen ori!

Tilastoja pelistäni
- Suoritin 99 tavoitetta pelissäni marras-joulukuun (2012) aikana, viimeisen tavoitteeni nro 91 sain suoritettua avustuksen kanssa kun jäsenyyspäiviä oli 147. En käyttänyt lainkaan passeja apunani.
- Himmler xx:n peiteväri muuttui hopeaksi

- - - - - - - - - - - - 

Terveisin,
lupin

Huom! En tee MITÄÄN pyynnöstä, en avatareja enkä ulkoasuja.

Onnitella saa, jolloin onnittelen takaisin. Kaveripyyntöjä saa myös laittaa, tosin hyväksyn kavereiksi vain täyden karman omaavia pelaajia.

Kaiken materiaalin © minä (eli lupin/cootaband). Kaikenlainen kopioiminen ehdottomasti kielletty.