Tervetuloa profiiliini <3


Ilmoitukset:


- Jonkin asteen elämä-tauolla. -




Minä

Olen jo täysi-ikäinen ikuinen heppatyttö. Siitä syystä siis roikun täällä, jo kymmenettä vuotta. Olin täällä jo silloin, kun viisi passia oli saavutus. Minulla on useiden vuosien hevoskokemus, ja lapsuuden vietinkin hevosten parissa. Minulla ei ole hevosta, ainakaan vielä. Se jää nähtäväksi, kykenenkö joustamaan vielä hieman lisää, ja mahduttamaan sellaisen arkeeni. Hevosten lisäksi lähentä sydäntäni ovat mm. koirat. 

Pelistäni

Pelissä omistan kaikki hevos- ja ponirodut, mutta kasvattelen vain joitakin satunnaisia rotuja mieleni mukaan. Minulta löytyy pienoinen kokemus tiimeilystä, ja omani lisäksi olen kuulunut kahteen muuhun. Team Dinar's aina ja ikuisesti! <3 Muuten tavoitteellinen kasvattelu omissa oloissani on jäänyt nuoruuteen. Keräilen erinäisiä hevosia hetken mielijohteesta.

Yksityisviesteistä

En vastaa kysymyksiin, jotka liittyvät henkilökohtaiseen elämääni, kuten ikään tai asuinpaikkaan. Kaveripyynnöt hyväksyn, mikäli olet aktiivinen ja ystävällinen. Törkyviestit ja -profiilit menevät mustalle listalle. Älä käsitä väärin - apua saat pyytää, ja autan mielelläni, mikäli osaan! Myös turhat viestit, joihin vastauksen löydät profiilistani, voit jättää lähettämättä. Minulla ei ole kiinnostusta vastata kysymyksiin jatkuvasti kysymyksiin siitä, omistanko hevosta - vastaus löytyy täältä. Ei, en omista. Vieläkään.


Myynneistä

Timihevoset eivät ole myynnissä. Jos hevosesi on julkisessa myynnissä, voin ostaa sen ilman valituksia, eikä minun tarvitse myydä sitä takaisin. Kinuaminen avaa suoran tien mustalle listalle, aiheesta mistä tahansa.

Kiitos kun vierailit profiilissani. Mukavaa, ja parempaa vuotta 2022 juuri sinulle!<3
  

Yleistulos-ennätys: 201 (7.2.2021)