Heipsan!

Olen vuonna -93 syntynyt eläinrakas ihminen Pirkanmaalta. Omistan pari marsua, kissaa ja lammasta, sekä päälle parisenkymmentä kania. Kanini ovat pääosin pieniä risteytyksiä ja kasvatan myös riemunkirjavia lemmikkiristeytyksiä omaksi iloksi. Pikkukanien lisäksi laumaan kuuluu muutamia jättipupuja.

Ratsastusta tuli harrastettua kuutisen vuotta kunnes kyllästyminen iski ja nykyisin tulee lähinnä enää vain hoidettua hevosia.

Kuvassa yksi kaneistani. Kuvan kopiointi kielletty!
2crtwk7.png

Howrsea aloin pelata melkein heti kun se suomenkielisenä saatiin. Jäsenyyspäivä onkin kertynyt ihan kiitettävä määrä. Mitään tavoitteita ei pelailun suhteen ole, enkä ole niinkään kiinnostunut jalostamaan huippuhevosia. Pelailuni onkin lähinnä hevosten keräilyyn painottunutta. Monet hevoseni ovat ns. "pelastettuja", eli ostettu halpaan hintaan suoramyynnistä.

***

Ostan mitä tahansa hevosia hintaan 500-1000 equusta. Voipi siis laittaa varattuun myyntiin (+mielellään ilmoitus tästä viestillä että varmasti huomaan), mikäli löytyy turhia hevosia mitä ei halua turvasatamaan lähettää.