Ostan seuraavat vaeltajan hengen peitevärit: Aavikko. Lähtökohtaisesti equuksilla, mutta neuvotella voi. Tarjoa omaasi.
Minä
Ruudun tällä puolen kirjoittaa 21-vuotias kotitaloustieteitä ja opettajan opintoja suorittava opiskelija Pohjois- sekä Etelä-Karjalasta. Opintojen lisäksi vapaa-aikani kuluu ulkoillen, musiikista ja suoratoistopalveluista nauttien sekä Howrsea pelaten.

Luonteeltani olen hyvin sosiaalinen, tykkään keskustella muiden kanssa ja minulle voikin lähettää viestiä juttukaveria kaivatessa. Hyväksyn myös kaikki kaveripyynnöt ja autan parhaani mukaan ongelmissa ja tapahtumissa!
Pelini
Pelin pariin olen eksynyt jo vuonna 2012, mutta aktiivinen pelaaminen alkoi vasta vuonna 2018, jolloin liityin myös ensimmäiseen tiimiini.

Pelini koostuukin lähinnä aktiivisesta tiimikasvattamisesta, tapahtumien pelaamisesta sekä peitevärien, ylimaallisten ja pokaalien keräilystä. Ylläpidän myös yhtä serverin kilpurikeskuksista, josta voit varata karsinapaikkoja kilpureillesi. Otathan yhteyttä yksityisviestitse joko pelin tai ulkopuolisten keskustelualustojen kautta. 

Huomautan saapuneiden viestien määrän olevan joskus hyvin suuri, joten en aina ehdi vastaamaan viesteihin samoin tein. Jos sinusta tuntuu, etten vastaa viestiisi, lähetä minulle samassa viestiketjussa uusi viesti.
tiimit
Kasvatan tällä hetkellä 10 tiimissä. Suurin osa tiimeistä etsii mukaansa uusia jäseniä tai ikrupankkeja. Jos olet kiinnostunut jostain tiimistä tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä minuun yksityisviestillä.

Tiimien orit eivät tarjoa astutuksia eivätkä ruunaamattomat yksilöt ole myytävissä. Suoramyynnistä voit kuitenkin löytää myymiäni kyynelruunia tai satunnaisia harvinaisempia värejä.
Muuta
Myyn Grand Prix- ja ruusukekilpureita, ota yhteyttä ja kysy omaasi!
Huomaathan, että suoramyynnistä ostetut ruusukekilpurit eivät ole välttämättä valmiiksi majoitettuna kilpurikeskukseen, joten ostajan tulee huolehtia sopiva tallipaikka itse.

Minä ja yksikään tiimeistäni ei vastaa puutteellisesti koulutetuista kilpureista tai tarvittavien etujen puuttumisesta.
Layout by Agilde | Photo by Sunyu Kim, unsplash.com
Dahlia Designs