-HUOMIO- En käytännössä enää pelaa Howrsea, joten käymiseni täällä on satunnaista. En siis välttämättä vastaa viestiisi heti.


Hevosista esineillä kauppaa tehdessä lähden siitä oletuksesta, että ostava osapuoli laittaa esineet ensin. Tästä poikkean vain erityistapauksissa, yleensä entuudestaan tuttujen (aikuispelaajien) kohdalla. Ethän siis pahoita mieltäsi, jollen laita hevostani sinulle ensin.


Pelailen nykyisin vähemmän, usean vuoden kunnon pelaaminen on kuitenkin taustalla. Saavutuksia siltä ajalta mm. 6. sija yleistuloksissa. Kasvatusprojekteista mainninnan ansaitsee lähinnä vain yksisarviset irlannincobit, jotka ylsivät aika hyville paikoille listoilla. Myös mm. lähes ruusuketasolle yltäneitä connemaroja on tullut kasvatettua.

Tällä hetkellä käyn aina välillä pelailemassa, saatan kerran pari vuodessa ostaa GP-/ruusukekilpurin johonkin lajiin tai ottaa osaa johonkin tapahtumaan. Pelatessani pyrin lähinnä pitämään hevoskeskukseni tasoa yllä ja mahdollisuuksien mukaan sitä parantamaan, sekä joskus kasvatan yksisarvisia ja ehkä tavallisiakin hevosia.

Kilpailen kenttäratsastuksessa kansallisella tasolla, satunnaisesti myös aluetason estekilpailuissa tulee käytyä, koulukisoissa vähemmän. Lähellä sydäntäni ovat myös juokseminen, Harry Potter, 007 sekä Sherlock Holmes.