TERVETULOA!
21 x Lounais-Suomi x yliopisto x kieli-ihminen x howrseaddikti x musiikkiaddikti x a bit lost in NCity

Nekku21 toivottaa sinut tervetulleeksi esittelyynsä! c: Yltä löytyy joitain tämänhetkisiä ajankohtaisia asiaintiloja ja minua kiinnostavia asioita. Asia, josta haluan esittää muutaman lisähuomion, on musiikki, jota ilman en pystyisi elämään. Kuuntelen oikeasti ihan kaikkea laidasta laitaan, ja yleensä löytyy jotain yhteistä kaikkien ihmisten kanssa. Eniten kuuntelemani musiikki vaihtelee paljon kausittain, vaikka turvasatamani sijaitsee kaikenlaisen vaihtoehtomusan parissa (rock, metalli...) sekä voimakkaan melodisissa instrumentaaleissa - näiden pariin palaan aina kerta toisensa jälkeen. Minulla oli pitkä itäaasialaisen (lähinnä korealaisen ja kiinalaisen) musiikin kausi (eniten (ja edelleen) kuuntelussa NCT, Taemin ja A.C.E), nyt olen suurkuluttanut 80-luvun synamelodioista vaikutteita ottanutta musaa, suurena suosikkina ranskalainen tuntemattomampi yhtye TSS (The Sunday Sadness). <3

Tv-sarjojen katselu, lukeminen ja roolipelailu ovat myös lähellä sydäntäni. Olen viime aikoina löytänyt itäaasialaisen fantasian, ja yksi elämäni parhaista kokemuksista olikin the Untamed sekä MDZS. Myös Word of Honor ja Bulgasal: Immortal Souls ovat todella hyviä, ja lista karttuu, kunhan siihen on aikaa. Muita lempparisarjojani ovat olleet Supernatural, Teen Wolf, Game of Thrones (katson tällä hetkellä uusiksi, missiona päästä loppuun asti (odotan kauhulla)) ja The 100. Tarvitsen usein katsomiseen jonkun kaverin, joka motivoi jatkamaan katselua. Kirjasarjoista suosikkejani kautta aikain ovat Usvasyntyinen sekä Varjojen kaupungit. Fantasia on siis minun alaani. Valitettavasti opintojen myötä vapaa-ajan lukeminen on jäänyt hyvin vähälle. Olen silti aina avoin vinkkauksille - oli se sitten kirja(sarja), tv-sarja, elokuva, msuiikkikappale tai artisti tai vaikka jokin ihan muu. :)
Vähän pelistäni
Viimeisen muutaman vuoden olen (valitettavasti) kirjautunut tähän peliin sisään joka ikinen päivä vähintään kerran. Välillä on kausia, jolloin jaksan hädin tuskin tehdä mitään, mutta nyt olen ollut aktiivisena jo pidempään. Aika kuluu pääosin tiimeillessä ja hevosia hoitaessa. Tiimeilyurani alkoi ylämaasarvista, ja se onkin tärkein tiimini. Kaverinani kasvattelemassa on rakas ystäväni Marcelina. <3 Muutenkin olen hurahtanut yksisarvisiin, sarviarmeijaan liittyivät mukaan arabit eli kamelit vuoden 2021 alussa sekä marwarisarvet aivan vuoden 2023 kynnyksellä. Lisäksi kasvatan tiimeissä irish huntereita, holsteineja, tennesseenwalkereita, mangolarkkeja ja silloin tällöin percheroneja. En kaipaa uusia tiimejä, näiden nykyisten kanssa on kädet erittäin tehokkaasti täynnä.
Vielä pari juttua

Irish hunter -tiimimme Ɗα Sαѕѕнυηтєяѕ etsii uusia jäseniä! Vilkaise tiimin esittely <3


Onnittele ihmeessä, yritän onnitella takaisin! Tasatuhan-nennet onnittelijat saavat pikku yllärin. :) Hyväksyn jokaisen kaveripyynnön, ja
minusta saa myös juttukaverin; rakastan tutustua uusiin ihmisiin. Etenkin, jos jokin esittelyssä mainitsemistani asioista loksahtaa, niin tule ihmeessä jutulle!

Ostan vintage-omenoita equuksilla! Laitat hevoselle jonkin värin, joka minulta puuttuu, ja sitten myyt minulle. Laita viestiä, jos niitä lojuu varastossasi ja haluat niistä eroon!

Kiitos ihanalle Agildelle ulkoasusta! <3

x You can speak English with me, too! x
x Du kan tala också svenska med mig! x
_________________________

Yleistuloslaskuri:
26 616 098, sija 15
(13.7.2023 - ennätys)

Sija 50 saavutettu 23.4.2021!
Sija 40 saavutettu 11.7.2021!
Sija 30 saavutettu 4.11.2021!
Sija 20 saavutettu 4.3.2022!
10 000 000 yleistulospistettä saavutettu 28.7.2021!
Sija 15 saavutettu 13.7.2023!
Suosiossa sija 1 ansimmästä kertaa 26.11.2022, viarailijoita 104. Suurkiitos kaikille <3
Layout by Agilde | Photo by Annika Treial, unsplash.com
Dahlia Designs