Kaikki minun esittelyssä kävijät: Suosittelen lukemaan esittelyä edes siihen varoituskohtaan saakka. Siitä mitä seuraa, jos lähetät tietynlaisen viestin minulle.

ACK. 64 Hevosella loppulaskenta on alkanut. Rankkaa touhua tuo.

UFF. 59 Omakasvattia kuolevien listalla.

Hevosia kuollut: 321. Kunnolla elivät ja kunnialla lähtivät. Se on se tärkein asia tässä.

Ylimaalliset

Ksanthos1
Ksanthos2
Ksanthos3
Ksanthos4
Ksanthos5
Frost

Sanon tässä vielä tämän: Tervehdin JOKAISTA, joka myy yksisarvisia / kylmäverisiä / aaseja ilman passeja. Olette kunnon porukkaa täällä.
Muut pelaajat: Minä EN halua jauhaa tästä, mutta on näemmä pakko eli lukekaa TARKKAAN tuo mustalistakohta ENNEN kun lähetätte minulle viestin noista AIHEISTA. Ai niin: JOS ette lue noita mustalistakohtia ja joudutte mustalle listalle, niin MUISTAKAA tämä: Tietämättömyys on huono selitys,  kun TIETO on näkyvillä.

Tässä on lista asioista, joista viestittäminen minulle tienaa lähettäjälle IKUISEN mustan listan.
1) Pyydät minua ruunatiimiin.
2) Yrität myydä minulle ruunakilpureita
3) Tarjoat Ylimaallista halvalla, mutta pyydät yli 800 uutta passia.
4) Yrität myydä minulle Kylmäverisiä / Aaseja / Yksisarvisia passilla tai yli 90 000eq hinnalla. Se on NIIN eilistä, kun mahdollista.
5) Yrität huijata minua.
6) Olet r/ Choosingbeggar eli pyydät mahdottomia tarjoamisen jälkeen.
Tämä lista on virallisesti VOIMASSA. Seuraava joka rikkoo yhtäkin näistä säännöistä, niin tietää mitä odottaa minulta. En ENÄÄ varoita viesteillä, vaan mustalistaan välittömästi.


... EN tiedä miten on näin pielessä, mutta tilani on laskenut ja urakalla. Täytyy laittaa uudet suunnitelmat peliin ja suunittella vähän sotaani uudestaan. Kyllä tästä suosta vielä noustaan.


KAT
SOKAA TÄMÄ. KIITOS:
OSTAN Turhia aaseja ja kylmäverisiä joilla on jo käytetty astutukset loppuun. Voin maksaa 5000eq / kappale.

Olen 47 vuotias mies Suomesta.

Voin tulla tiimeihin mukaan SILLÄ ehdolla, että tiimissä EI ruunata.

Runsaudensarvia saatu hevoselta Epona: 45

Heran pakkauksia saatu Hevoselta Aengus: 11

***   ***   ***   ***   ***   ***   ***   ***   ***   ***   ***

Turhaan te minua siellä keskustelupalstoilla ignooraatte / vähättelette, koska se EI teitä auta: EN todellakaan välitä siitä mitä sanotte ja pysyn täällä aina ja niin kauan, kun tämä peli / maapallo / minä olen olemassa. ELÄKÖÖN VASTARINTA!

Esittelyn lopussa olevissa laatikoissa kerron vähän itestäni eli jos kiinnostaa, niin voi lukea.


Pari hyvää mottolausetta verkosta:
1) Aurum igne probatur, hominis mens calamitate eli Kultaa koetellaan tulella, ihmisten mieliä onnettomuuksilla.
2) Per aspera ad astra eli Vaikeuksien kautta voittoon.
3) Si vis pacem para bellum eli jos haluat rauhaa, niin valmistaudu sotaan.

WHOA WHOA! Monet teistä kysyy niistä kumppanitarjouksista. Minulta voi kysyä kannataako niihin vastata, koska osassa niistä on todella epäilyttäviä lisäjuttuja ja jos voisi kuvailla, niin oikeasti sanottuna osa on perusteellisen KIEROJA.

Tämä EI ole mikään käännyttämisyritys tai propagandaa vaan silkka tiedonanto:

Okei. Minä EN todellakaan ymmärrä sitä MINKÄ takia minulta aina kysytään sitä, että miksi vastustan ruunaamista. Tämä vastustus on vaan virtuaalisen puolella. Tosielämässä kaksi muuta hevosiin kohdistuvaa asiaa saa minulta TOTAALISEN inhon eli: 1) Hevosten syöminen ja 2) Keinosiemennys.
Toivottavasti tämä selitys lopettaa ne kyselyt: Syy on minun uskontoni eli Uudistetut Eponan Palvojat. Nimessä on sana Uudistetut, koska olen itse vähän muuttanut tämän uskonnon ohjeistusta eli periaatteessa minua voi kutsua myös Profeetaksi.

Jos joku haluaa joskus kokeilla, niin nuo Aleister Crowleyn Thoth-Tarotkortit on todella hyvä keino saada itsestään selville paljon asioita kunhan niitä oppi lukemaan, koska monet vastaukset on todella kryptisiä.


Tykkään kuunnella paljon Horrorcore-rap musiikkia. Se on enemmän aikuisten makuun. En pistä linkkejä, kun lauluissa on aika väkivaltaisia sanoituksia. Musiikimakuuni kuuluu kaikenlaisia bändejä kuten: Ghost K, FireLake Ukrainasta, Heather Alexander, Jenni Vartiainen, Airut, Laura Närhi, Mc Mane, Marilyn Manson, Fritz Wunderlich, Rammstein, Sabaton, Jimmy Donn (Horrorcore), cYkoTik, Dark Half, Dope Fiend, Geno Cultsh*t, Disturbed, Chisu, Apulanta, Arttu Wiskari, Angelit, Wimme, Guerra Norte, Mari Boine, Valonkantajat, Poets Of the Fall, Sabaton ja MONIA muita