Loppuvuoden 2022 kunniaksi järjestän ILMAISEN arvonnan, jossa pääpalkintona on 1 kpl oma personoitu ulkoasu. Tämän lisäksi 3 muuta onnekasta saavat omat avatar-kuvat.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Arvonnan voittivat:
Ulkoasu: Niinajj
Avatar: Ruby
Avatar: olivia 9
Avatar: Litiumn

Hei! Olen 22-vuotias aikuispelaaja Etelä-Suomesta. Työskentelen media-alalla, ja työni keskittyy pitkälti videoon ja grafiikkaan. 

Muita mielenkiinnon kohteitani ovat mm. anime, rock- ja metallimusiikki, sekä taide ja piirtäminen. En ole koskaan harrastanut hevosia oikeassa elämässä, mutta Howrsea olen pelannut vuodesta 2011 saakka, ja vieläkin innostusta löytyy! :)
Pelailuni ei ole kovin tavoitteellista. Olen v. 2015 alkaen kasvattanut shetlanninponeja kasvatusnimellä ᴰᴿᴱᴬᴹᴸᴵᴺᴱᴿ, ja tähän keskityn ja panostan edelleen eniten. Keräilen myös parhaani mukaan pokaaleja.

Hevosiltani saa kysyä astutuksia, tämä koskee myös kylmäverisiä ja aaseja! En liity tiimeihin.
- Newfoundlandinponi: kellanvaalea 20 ps/kpl
- Puolalainen konik: rautias ja musta 20 ps/kpl
- Mustangi; musta täplikäs loimikuvio, hallakko loimikuvio ja sysirautias liinaharja 20 ps/kpl

Muitakin hintoja saa rohkeasti esittää. Mikäli hevosella on jotain pokaaleihin vaikuttavia mukautusesineitä (esim. Helioksen säde), otan tämän tottakai huomioon hinnassa :)

Vanha grafiikkasivustoni, ja vielä vanhempi grafiikkasivustoni. Näihin tuskin on tulossa päivityksiä, mutta toiveita saa lähettää.
Vaihdoin käyttäjänimeä v. 2021; olin ennen EA-hevonen.

Sulata: Frost Vastaa kysymykseen: Arkhimedes