2019 - Olen lopettanut pelaamisen, mutta tahdon säilyttää tilini täällä muistona. Equukset ja passit sekä esineet ja hevosia olen lahjoittanut eteenpäin, sen takia tili melkoisen tyhjä. :)

2015- Tervetuloa maailman-epäaktiivisimman-ja-tylsimmän ihmisen profiiliin!

Tänään me ruodimme yhdessä pelaajaa nimeltä Hassantin! (oikeastihan Holly Hanski, lol)

Pikku-Hanskana tunnettu pölypalleroinen on -02 vuosimallinen tyttö Etelä-Suomesta. Sen suuremmitta ja kiemurtelematta epäaktiivinen narsistinen ilmestys löytyy kaduilta yleensä valkoisissa vaatteissa feikki tai aito Louis Vuitton kourassa heilahdellen. Kaikki ne perus Kreikka, Turkki, Italia, Espanja, Ranska tyyppiset maat on tultu käytyä, mutta tuo Aasian ja Australian puoli on jäänyt vähän vähemmälle matkailun osalta.

Ja mitäköhän tämä teinibitch Howrsessa tekee? Hassantinina tunnettu hyypiö liittyi Howrseen vuonna 2012 tilillä, jota ei tietenkään ole enää olemassa. Heposia oli muutama ja oma ensimmäinen hevonen (vuonna 2012) tulikin kasvateltua kaverin profiililla. Holly Hanski profiili taas tuli kuvioihin, kun tuota pikkuista nimimerkkiä ei pystynyt missään nimessä vaihtamaan??!!
Kaikkien aikojen parhaat ja rakkaat hevoset

Dominique - Ensimmäinen oikea hevoseni, kasvatettu kaverin profiililla. Nimi tulee Allien päiväkirjat -kirjasarjasta, jota tuohon aikaan luin.

Precious Pride - Ensimmäinen hyvätaitoinen (minun näkökulmastani) ja mahtava esineheppa, ostettu kylläkin. Nimen on antanut edellinen omistaja.

Quanky - Ensimmäinen omakasvattamani huippuheppa (jälleen omalla mittapuullani) jolla on paljon omaostamiani esineitä.

Ori 1483.52 - Ensimmäinen korkea gp-heponen (omalla mittapuullani) joka ei ole ostettu.

Ori 1686.36
ja Ori 1686.36 - Ensimmäiset korkeataitoiset (omasta näkökulmastani) hevoseni. Laukanneet maailmaan Heran pakkauksen avulla.

Ja on monia muitakin rakkaita ja muistettavia hevosia kokoelmastani löytynyt ja löytyy edelleen.