Aikuinen pelaaja Etelä-Suomesta.  Olen hevosteleva oikeastikin, avatarissa omat heponi, ethän kopioi! Onnittelen takaisin ja hyväksyn kaikki kaveripyynnöt a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png

Saan paljon kutsuja tiimeihin, valitettavasti en halua liittyä. Minulla on sen verran hektinen elämä että peli jää välillä tauolle pitkiksikin ajoiksi, jolloin ei mielestäni ole oikein muita kohtaan sitoutua tiimiin. En myöskään kaipaa tiimien tuomaa pakon tunnetta pelin suhteen, olen kova suorittamaan ja paiskimaan töitä tavoitteiden eteen enkä halua tästä harrastuksesta stressaavaa. Kiitos kun ymmärrätte, onnea tiimeihin! :)

Minulla oli aiempikin tili joitakin vuosia, mutta se katosi ihan omaa epäaktiivisuuttani. Ensimmäisellä kierroksella en pelannut kovinkaan tavoitteellisesti, menetetyt keräilyhepat, omput jne. toki harmittivat.

Tällä kertaa pelissä ensimmäinen tavoitteeni oli kasvattaa jokaisen rodun edustaja gp- ja taitotuloksissa vähintään rotunsa sijalle 500, tämän suoritin muistaakseni 2013 loppupuolella. Sen jälkeen keskityin kasvattamaan American Bashkir Curlyjä, joissa onnistuin pääsemään sadan parhaan ABC:n joukkoon sekä taidoissa että gp:ssä. Sittenpä peliin tupsahtivatkin vihdoin ja viimein tosielämäni intohimo issikat, joiden kasvatustavoitteena alusta asti oli päästä rodun parhaaksi kasvattajaksi sekä gp:ssä että taidoissa. Ahkeroin tavoitteen eteen pitkäjänteisesti, ilman oikeaa rahaa ja saavutinkin sen lopulta! Ehdin olla ykkösenä muistaakseni pari-kolme päivää, kunnes uusi tiimi (Icelandic Legion) puski vauhdilla ohi. Eipä siinä mitään, ainakin sain todistettua että kovalla työllä ja määrätietoisuudella tässäkin pelissä voi pärjätä :)

Edellisten tapahtumien jälkeen pidin pitkän tauon, käyden pelissä vain pitämässä tiliä ja keskusta yllä ja keskityin enemmän tosielämän hevosteluun. Nyt minulla on aktiivisempi kausi meneillään, mutta pelailen silti rennosti enkä veren maku suussa :)
Kiva kun kävit! :) a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.pnga4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png