Intohimorotuni ovat shetlanninponi (۷ẵℓ۷єนหι) sekä ranskanravuri (ℵℴ¢Ꮏนℜກє ιກ Ꮆℜєєກ). Kasvatan kuitenkin pienimuotoisesti kaikkia rotuja. Pelissä minua kiinnostavia asioita ovat edellä mainittujen lisäksi myös sataprosenttisen oma UG-johteinen shettislinjani, pokaalien kerääminen sekä hevoskeskukseni uudelleenrakentaminen. Tällä hetkellä keskitän kuitenkin lähes kaikki resurssini ravureihin, joten muu toiminta on melko hidastahtista. Olen aloittanut pelaamisen jo vuonna 2012, ja ehdin panostaa edelliseen tiliini (Joep) paljon. Nykyisin arki koostuu niin paljon aikaa kuluttavista asioista, että tämä tili tuskin tulee koskaan nousemaan sille tasolle.

Minulle voi lähettää viestejä, pyrin aina vastaamaan. Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt ja onnittelen takaisin. Astutuksia ja hevosten myyntejä saa kysellä vapaasti, kaikki hevoset eivät kuitenkaan ole myytävinä.

Nimeän jokaisen hevosen ajatuksen kanssa, sekä koulutan ja mahdollisuuksien mukaan myös bluppaan ne. Pyrin kasvattamaan suuren osan pokaaliväreistä itse.

Oikeassa elämässä minulla ei toistaiseksi ole juurikaan kosketusta hevosiin, sen sijaan päiviä rikastuttaa koiraharrastus. Muita kiinnostuksenkohteita ovat ulkoilu ja liikkuminen, kirjoittaminen sekä video- ja valokuvaaminen.

Frostit - Ksanthokset - Topaasit
Se ensimmäinen ja tärkein
Paras yleissijoitus: 439.
Paras hevoskeskuksen mainearvo: 71.08%