minä

23v tietojenkäsittelytieteiden opiskelija Tampereelta tässsä hei! Vapaa-aikani kuluu lähinnä Formuloiden, kirjoittamisen ja lukemisen merkeissä. Myös pöytäroolipelit syövät ison osan ajastani. Mitä kirjoittamiseen tulee, tuotan lähinnä fanfictiota (Criminal Minds, näyttelijät/julkkikset sekä Marvel), tekstiroolipelaan sekä kirjotan myös omia tarinoita. Pöytäroolipeliit koostuvat taas pelkästään D&Dn 5e, jossa sekä pelaan että johdan pelejä.

Löydän usein itseni ulkoota, joko purjeveneeltä, tai samoilemassa metsässä. On sitä tultu partion takia esimerkiksi valvottua n. 400 ihmisen pitsojen tekoa trangioilla ja muuta mukavaa.

howrse

Yhdeksäs vuosi menossa ja edelleen porskutetaan menemään, vauhti ei tosin pahemmin päätä huimaa ja meno onkin sen mukainen.

Kasvattelen muutamissa tiimeissä: Ɗα Sαѕѕнυηтєяѕissa hutsuja, Irιѕн Ƈαfєssa kerryboginponeja, Sprιɴɢreιнeissa hannoverejä, ǫᴜᴀɴᴛᴇʟʟᴀsissa percheroneja, ǫᴜᴇᴇɴ ᴏғ ʜᴇᴀʀᴛsissa knabuja sekä Ɗυcĸerιnoѕissa hokotanhevosia. Lisäksi kasvattelen yksin mustangisarvia ᴡɪᴄᴋᴇᴅ ᴡɪᴛᴄʜ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴡᴇꜱᴛ- nimellä.

Muuten osallistun lähinnä tapahtumiin. Lisäksi harrastan turhien mp-esineiden keräilyä sekä pokaalien hamstrausta.

Layout by Kuuttaajaq | Dahlia Designs
Photo by virtualwayfarer, Gage Skidmore | flickr.com | by-nc, by-sa