MORO! (B)_v1828806360.png



Ensiksi teen selväks, että EN myy hevosiani jos ne eivät ole myynnissä. Voin kumminkin ostaa hevosia, jos ne ovat sellaista väriä, jota minulla ei vielä ole, jos ne ovat puhdasverisiä. Joten jos sinulla on sellainen hevonen ja minulle haluaisit sen myydä, niin olisin valmis maksamaan n. 500-10000 e. Mutta jos väri on harvinainen/ hevosella on kultainen omena voin tietenkin maksaa enemmänkin:D_v1828806360.png.

Rakastan hevosia ja muita eläimiä. Fanitan myös LOTR:ia/Hobitti, Star Warsia, Avataria (kuten varmaan avataristanikin huomaa (toi kuulosti tyhmältäxD_v1828806360.png)). Perillinen kirjasarjaa. En Eragon elokuvaa(o)_v1828806360.png se on ihan surkea omasta mielestäni. Jos olet samaa mieltä, tai fanitat jotain noista myös, voit tulla juttelemaan tai pyytää kaveriksi:)_v1828806360.png. Voit tietenkin muutenkin, hyväksyn kaikki kaveripyynnöt:-))_v1828806360.png.




                                             Huomio heppahöperöt!! Kopioikaa! Usein sinulle sanotaan "Hevoset ovat turhia, ja ratsastus on vain selässä istumista." Sinua tuomitaan jopa "ruoalla leikkijäksi". Mutta mitä ratsastus oikeasti on? Miltä tuntuu pitää yli 400kg painoa jalan alla hevosen astuessa jalallesi? Miltä tuntuu tippua 40km/h kulkevan esteitä hyppäävän hevosen selästä? Miltä tuntuu hypätä melkein itsesi korkuisia esteitä hevosella joka on melkein 3 kertaa ihmistä suurempi? Miltä tuntuu saada hevonen kulkemaan peräänannossa, täydellisesti jalkojesi välissä ja täysin sinun avuillasi? Miltä tuntuu luottaa 100% hevoseen, joka voisi tappaa sinut 10 sekunnissa? Miltä tuntuu antaa oma elämä toisen käsiin? Joten, onko kaikki niin helppoa ja yksinkertaista kuin luulet ? EI!! Lisää tämä esittelyysi jos olet hevosihminen, ja HYVIN 

ylpeä siitä!!



 
 Kunnianosoitus hevoselle

Mistä ihminen voisi löytää jaloutta ilman ylpeyttä,
ystävyyttä ilman kateutta tai kauneutta ilman turhamaisuutta?
On yksi, jolla on arvokkuutta ja voimaa, mutta silti lauhkeus hallitsee sen mahtavuutta.

Se palvelee olematta alamainen, osallistuu taisteluun ilman vihanpitoa.
Ei ole mitään yhtä voimakasta ja vähemmän väkivaltaista.
Ei mitään yhtä nopeaa ja yhtä kärsivällistä.

Selässään se kantaa ihmiskunnan historiaa, 
historiamme on sen ahkeruuden varassa.
Olemme sen perillisiä, ja se on meidän perintömme.
Hyvät naiset ja herrat - HEVONEN.

 ~Ronald Duncan~




Kiitos, kun luitte esittelyni;)_v1828806360.png