About Myself:
Olen töissä käyvä parikymppinen humanoidi joka on kasvanut Japanilaisen kulttuurin & eläinten ympäröimänä. Japanilainen musiikki on aina ollut minulle ehdoton stressin lievite sekä lohtu, samoten piirtäminen. Rakastan klassikoita ja perinteitä. Korealainen ja Kiinalainen musiikkikin on ajan myötä tullut arkeen.
Olen se kummallinen anime addikti, joka ei ole tietoinen muista maailman menoista.Olen muutamia kertoja saanut kuulla siitä koulussakin ja usein vietänkin yksikseni aikaa.
Mangaa luen netistä ja keräilen niitä myös paljon mutta ostetut laitan välittömästi säilöön kokoelmiini (Olen tunnollinen keräilijä). Luen myös muitakin kirjoja/novelleja mutta vain satunnaisesti.
Nautin kun on vapaa aikaa sillä olen oikea kotihiiri ja osaan ottaa kaiken nautinnon irti. Minulle riittä maisemien ja taiteen ihaileminen.
Pidän eri kielistä.Osaan tällä hetkellä viittä kieltä.Läheisin on suomen ja englannin  päälle japani, jota olen itsenäisesti oppinut pienestä pitäen.
Ps - En listaile katsomiani/lukemiani sarjoja tänne koska se ei ole käytännössä mahdollista, en todellakaan muista kaikkia. Saa kuitenkin viestitellä jos mieli tekee- Furuya.
My game:  [luethan ennenkuin lähetät viestiä]
ⅩⅢ - Kun laitan hevosen myyntiin laittamallani hinnalla, niin en tingi siitä.
ⅩⅢ - Jos tulet katumapäälle kun myit hevosesi niin en myy sitä takaisin.
ⅩⅢ - En halua mitään ketjukirjeitä tai muuta vastaavaa: viestejä joissa ruinataan hevosia - ole asiallinen niin kaupat saattavat syntyä :)
Graphics: [Tärkeää]

ⅩⅢ - En tee grafiikka muille ilmaiseksi.[se on nykyään kiellettyä maksulla, ellei halua vapaaehtoisesti maksaa]

ⅩⅢ - Omat lähteet:[ulkoasun koodaus sekä muokkaus: Furuya]
ⅩⅢ - Ulkoasun kuvat: Suzuya Juuzou - Original: Ishida Sui
ⅩⅢ - Teksti:Oma sanavarasto.
ⅩⅢ - Avatar kuva : Zero Two from Darling in the Franxx]Original: steamcommunity - Diomeza [Muokkaus - Furuya]