Jos haluat tavoittaa minut Howrsen ulkopuolelta, löydät minut muun muassa WordPressistä nimellä WindySilver! Nuo on hyvä pistää muistiin, jos haluat pysyä yhteyksissä kanssani, jos tai kun Howrse tai pelaamiseni täällä kaatuu. Minut löytää myöskin Suomen Howrsen epäviralliselta Discord-serveriltä!

Ainoat myytävänä olevat hevoseni ovat Muut hevoset -kasvatustilalla!! Jos haluat ostaa jonkin hevosistani, katso, onko se siellä. Jos ei ole, en myy sitä!

Ennen myynti-, osto- tai vaihtokauppatarjouksen lähettämistä minulle, luethan esittelyni laatikon Myynti Ja Osto & Muuta.

Jos olet lopettamassa, voit laittaa minulle kaikki hevosesi hintaan 500 equusta! Voit myöskin laittaa mulle kaikki turhat hevosesi samaan hintaan varattuun! Turhat sarvettomat ja sarvekkaat ostan hintaan 2100 equusta. Kummassakin tapauksessa saat enemmän kuin turvasatamasta!

En ole Howrsessa 24/7, joten viesteihin vastaaminen voi viivästyä! Erityisesti nykyään pelaamiseni on harvempaa, joten en paljoakaan Howrsessa tapaa olla!

Huom! Olen tällä hetkelle melko epäaktiivinen erityisesti esittelyni kanssa (viesteihin vastaan kuitenkin yleensä parin päivän sisällä), joten jotkin tiedot voivat olla vanhentuneita.

 Kaikki hinnat ovat neuvoteltavissaKaikki Muut hevoset -kasvatustilan hevoset eivät ole tällä hetkellä myynnissä, mutta niistäkin saa tarjota!

Kamuksi saa pyytää, hyväksyn kaikki kavereiksi ja juttelemaan saa tulla, etenkin, jos olet Code Lyoko -, Code Lyoko Evolution -, Star Wars-, Transformers-, manga- tai anime- (etenkin Pokémon ja Naruto) -fani! Nuo nyt ainakin, kyllähän sitä varmaan muitakin sarjoja on, mistä tykkään. Jos kiinnostaa, tulkaa kyselemään!

PS. You can also communicate with me in English! ;) Tu peux communiquer avec moi en français aussi! ;D Ich kan jetzt ein bisschen Deutch sprechen! :D

Huom! Nykyinen avani täysin on minun itseni piirtämä. Nykyisen ulkoasuni olen tehnyt edelliseni koodia apuna käyttäen ja laittanut siihen taustaksi CC0 Public Domain -lisenssillä olevan kuvan. Niiden tekijänoikeudet ovat siis kunnossa.

Profiili päivitetty: 5.6.2023
Olen varsin suorasanainen yliopistossa tietotekniikkaa opiskeleva pelaaja-taiteilija Suomesta. Korusanat ja kiertely eivät ole suosiossani. Älä siis luokkaannu, jos sanon asian suoraan, tarkoitukseni ei olla töykeä, vaan sanon asiat niin, kuin ne ovat.

Minulla on omat sivut, joiden aiheena on Code Lyoko- ja Code Lyoko Evolution -nimiset sarjat. En niiden kannattajamääristä ikäisteni joukossa tiiä, mutta tuskin se nyt mitenkään huimaava on, luulisin. Mutta, jos alko kiinnostamaan, niin kysy yksärillä sivujen osoitetta! DeviantArt-tilini ja taiteeseeni enemmän keskittyvien WordPress-sivujeni osoitteitakin saa kysyä (Googlaamalla nimen WindySilver löytää tilejäni netistä)! En laita osoitteita esittelyyni, koska Howrsen ulkopuolelle vievät linkit ovat kiellettyjä!

Tai näin ainakin olen kuullut. No, pysyvätpähän häiriköt vähän paremmin poissa.

Ylläpidän myös WindySilver-nimellä WordPressissä englanninkielisiä sivuja, joissa on taidepuolen toiminnastani tietoja.

Minulta voi kysyä kysymyksiä tähän peliin liittyen ja voitte jutella kanssani yksäreillä! Jos satun olemaan kiireinen tai muutoin sillä tuulella, etten jaksa jutella, saatan vastata viesteihin myöhässä tai lyhyesti. Mutta pistäkää keskustelunaloitusta vaan, jollen sitten itse ehdi ensin! Voin auttaa, mikäli vain pystyn ja suinkin ehdin, mutta en lainaa hevosia muille kuin niille, jotka tiedän luotettaviksi. Myynneistäni ja ostoistani on lisää alemmassa laatikossa. En jaa tiliä kenenkään kanssa, enkä halua keneltäkään tuntemattomalta jaettua tiliä.

Olen kova peli-ihminen (pelimaustani löytyy paljon kaikenlaista Pokémon- ja Star Wars -peleistä erinäisiin indie-peleihin). Juttelen peleistä mielelläni ja vielä enemmän pidän peliehdotuksista sun muista! Pokémonin, Star Warsin, Transformersin, Code Lyokon ja Code Lyoko Evolutionin lisäksi fanitan muiden muassa erilaisia mangoja ja animeita (mm. Naruto, Fruits Basket, Inuyasha, Death Note, jne.). Laittakaa viestiä vaan, jos itekin fanitatte jotakin noista! On aina kiva jutella muiden fanien kanssa! ;D

Täällä Howrsessa kasvatustoimintani on sattumanvaraista, nykyään lähinnä vain keräilymielessä. Noh, onhan/olihan nuo projektitkin, mutta niistä enemmän viereisessä laatikossa. Hoiden hevosiani aikani ja jaksamiseni (ja tapahtumien ym.) puitteissa, mutta keräilen hevosten ja kumppaneiden värejä, taustakuvia ja lisäksi pokaaleja.
Tässä on tietoa kasvatustiloistani:

Päivittäiset: Sekalaisia hevosia, joita hoidan päivittäin. Muun muassa Viisasten kiven omaavien hevosten blubbausta ja ikäännytystä yli 25-vuotiaiksi. Ei y-työtä.

Of Unforgiven Horses: Sama nimi ja kasvatustila. 100% puhtaita Arabianhevosia, joiden kantaemä on ~Mary~. Päämääränä jatkaa sukulinjaa samaan tapaan kuin silloin joskus vuonna kirves ja kuokka, kun aloin pelaamaan täällä. Ei y-työtä.

Dream: Joukoittain eri kasvattajanimiä, useimmiten rodun mukaan, mutta poikkeuksiakin on. Pokaalihevoseni y-työn ulkopuolelta. Ei päämäärää eikä y-työtä.

Yleissijoitustäyte: Kasvattajanimet vaihtelevat. Ylimääräisiä hevosia, jotka pidän itselläni kasvatustilan täytteenä yleissijoitustani parantaakseni. Jos jokin hevosista kiinnostaa, tarjoa!

Muut hevoset: Myynnissä olevat hevoseni. Jos jokin myynnissä oleva hevoseni ei mene kaupaksi, se jää sille kasvatustilalle hoidettavakseni. Koulutuksen jälkeen laitan ne uudelleen myyntiin ja katson, menisikö sitten kaupaksi. Niistäkin saa tarjota!
Ostan hevosia, poneja, aaseja, pegasoksia, yksisarvisia ja siivekkäistä yksisarvisia, jotka täyttävät vähintään yhden näistä kriteereistä:

Mitä useampi kriteeri täyttyy, sitä enemmän voin maksaa. 

Myynti:
Hevoset ja ponit, jotka ovat myynnissä, ovat Muut hevoset -kasvatustilalla. MUIDEN KASVATUSTILOJEN HEVOSET EIVÄT OLE MYYNNISSÄ! Jos kyseisellä kasvatustilalla on hevonen, joka ei ole myynnissä, mutta josta olet kiinnostunut, niin laita ihmeessä viestiä, niin keskustellaan hinnasta!
PS. En katso ollenkaan hyvällä, jos laitat minulta ostamasi hevosen turvasatamaan! En myöskään pidä siitä, että vaivalla keksimäni nimi muutetaan joksikin tyyliin: "rautiaanpäistärikkö" tai vastaava. Hyväksyn kyllä nimen vaihdon, jos vaihdat sen ulkoasuun sopivaksi tai et muutoin pidä siitä ja sinulla on parempi nimiehdotus. Mutta kunnon nimiä, jooko? Kaikki laittamani mainokset, kuten "väri 4%" ja "1*" saa toki poistaa, ne on tarkoitettukin oston jälkeen poistettaviksi!

Huomaa tämä: En myy hevosia, jotka ovat toisella hevoskasvatustilalla kuin Muut hevoset! Älkää siis laittako ostotarjouksia muiden kasvatustilojen hevosista, koska niitä en myy. Älä siis ryhdy mankumaan minulta hevosta, jota en aio myydä. Jos taas en myy tarjouksesi alhaisuuden vuoksi, voit nostaa hintaa. Tässä tapauksessa olen neuvoteltavissa, mutta en myy Muut hevoset -kasvatustilan hevosia pilkkahinnoin.

Tilausvarsat:
Tuotan tilausvarsoina vain hevosten ja ponien varsoja. Aasitilarit riippuvat siitä, onko minulla juuri silloin Hedelmällisyyden sauvoja. En tuota yksisarvistilausvarsoja, koska niiden saaminen on vaikeaa. Hinta on minimissään 2500 equusta ja siihen sisältyy astutus- ja eläinlääkärikulut ja se lisäksi riippuu varsan geneettisestä potentiaalista ja peitevärin harvinaisuudesta. Jos haluat minulta tilausvarsan, laita yksityisviestiä ja kysy lisää!

Astutus:
Jos haluat joltain oriltani astutuksen, ota yhteyttä, niin keskustellaan hinnasta, mikäli kyseinen ori antaa astutuksia. En anna astutuksia risteyttämiseen, ellei varsalle tule erinomaisuustähtiä tuolloin. Minulla ei ole mitään sekarotuisia vastaan, mutta huonot risteytykset ovat jokseenkin ärsyttäviä - vaikkakin huijarit ja häiriköt ovat siinä listassa ylempänä.

Vaihtokauppa: Avoinna. Kysy, jos haluat vaihtaa jotakin!

Kiitos, kun luit profiilini!
Kiitokset:
Kiitokset kahdesta ensimmäisestä ulkoasustani pelaajalle Ö`st Garmenia!
Kiitokset edellisestä ulkoasustani pelaajalle heppa-fani!!
Kiitokset nykyisestä ulkoasustani pelaajalle Sara90!
Kiitokset alla olevasta diblomeista pelaajille apidapi321 ja jussila113!
Kiitokset yhestä edellisestä avataristani pelaajalle Snivy-fanit!
Kiitokset edellisestä avataristani ja glitteritekstistä pelaajalle xaija!
28.9.2019: Ensimmäinen ylimaalliskokoelma täynnä Kevään ostamisen myötä.a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png
18.11.2019: Ensimmäistä kertaa koskaan kaikki yhden tapahtuman vaeltavat hevoset kerätty.
3.8.2020: Ensimmäinen täysin oma Falabella saatu päästyäni ensimmäistä kertaa Piñatas-tapahtuma läpi.
PitaPata Horse tickers
Minulle tehdyt diblomit ynnä muut:

diplo.jpg

Suurkiitokset tästä, apidapi321! <3

glitterfy4095630960B81.gif

Suurkiitokset tästä, jussila113! <3


http://www.rasaint.net/ - Glitter Graphics
Suurkiitokset tästä, xaija! :-)).png?1828806360