Hevoskeskuksen käyttöohje

Hevostesi tilat

Yhteen karsinaan voi majoittaa yhden asukkaan. Kaupasta ostettavien karsinoiden määrään vaikuttavat jäsenyyspäivät Howrsessa: voit ostaa yhden karsinan kahta jäsenyyspäivää kohti. Jos kuitenkin rakennat niitä työpajoissa, voit hankkia niin monta karsinaa kuin haluat.

Karsinoita on eri tyyppisiä ja kokoisia. Suuremmat karsinat ovat mukavampia hevosille, joten niiden moraali on herätessä korkeampi.

Myös karsinan laatu on keskeinen osa hevoskeskuksesi mainearvoa.

Kuivike

Karsinassa on oltava kuiviketta, jotta siihen voi laittaa hevosen tai ponin. Kuiviketta voi ostaa hevoskeskuksen kaupasta. Kun kuivikevarasto on perustettu, se näkyy tavaraluettelossa kauppasivun oikealla puolella. Käy Karsinat-sivulla valitsemassa haluamasi kuivike; voit valita vain kuiviketta, jota sinulla on tarpeeksi tavaraluettelossasi.

Kun ostat uuden karsinan, se sisältää hevoskeskuksellesi valitsemasi kuivikkeen.

Karsinoiden kuivikkeet vanhenevat joka päivä, kun niitä käytetään. Seitsemän päivän jälkeen ne poistetaan automaattisesti sivuston päivitysaikaan klo 03:00. Sitten ne korvataan puhtailla kuivikkeilla tavaraluettelostasi. Jos sinulla ei ole tarpeeksi puhtaita kuivikkeita tavaraluettelossasi, karsinasi jää ilman kuivikkeita ja hevoskeskuksesi mainearvo laskee. Muista tarkistaa varastosi säännöllisesti.

Karsinoihin valittu kuivike vaikuttaa myös vuokralaisiin. Mitä parempaa kuiviketta karsinoissa on, sitä enemmän energiaa hevonen saa ja sitä vähemmän moraalia se menettää karsinassa oleskellessaan.

Korjaukset

Asutut karsinat kuluvat 1%:n päivässä. Ne on korjattava ennen kuin kulumisaste saavuttaa 100%.

Karsinan kulumisasteen vieressä näkyy reparer-kuvake, jonka avulla karsinan voi korjata. Karsinan korjauksen hinta vaihtelee karsinan kulumisasteen, laadun ja parannusten mukaan.

Jos karsinaa ei korjata, sen kulumisaste kohoaa ajan myötä 100%:iin ja siitä tulee käyttökelvoton. Tällöin sitä ei enää lasketa hevoskeskuksen mainearvoon. Jos karsinassa asui hevonen, se joudutaan häätämään, ja hevosen jäljellä ollut majoitusaika korvataan hevosen omistajalle equu-varoistasi. Voit korjata karsinan milloin tahansa, minkä jälkeen hevoset voivat majoittua hevoskeskukseen uudelleen.

Varaukset

Jos haluat toivottaa tervetulleeksi tietyn pelaajan hevoset, sinun tarvitsee vain varata yksi tai useampi karsina linkin "Varaa tämä karsina" avulla.