Hevoskasvattajan opas

Käytössäännöt

On tärkeää, että olet tietoinen kielletyistä teoista ja käytöstavoista, sekä niistä mahdollisesti annettavista rangaistuksista, jotta kaikki Howrsen pelaajat voisivat nauttia turvallisesta, hauskasta ja reilusta pelikokemuksesta.

Seuraavat sisällöt ja käytöstavat eivät ole sallittuja Howrsessa:

Sopimattomat kuvat ja puheet

Luonteeltaan seksuaaliset, väkivaltaiset, rasistiset, loukkaavat, uhkaavat sekä väkivaltaa ja vihaa lietsovat kuvat ja puheet. Sellaisia kuvia tai puheita sisältävien sivustojen linkkien jakaminen.

Huijaaminen

Passien, equiden, hevosten, esineiden tai tilien välittäminen. Huijausten järjestäminen, luottamuksen rikkominen, tilien varastaminen ja muiden pelaajien salasanojen pyytäminen. Passiostoksen peruuttaminen passin käyttämisen jälkeen ja huijauksen yrittäminen. Useiden tilien luominen samassa peliversiossa. Howrsen bugien ja puutteiden hyväksikäyttäminen hyötymistarkoituksessa.

Käytös viestintäkanavilla

Tekstarikielen tai muun kuin pelin kielen käyttäminen. Seksuaalisen, poliittisen, herjaavan tai loukkaavan materiaalin levittäminen. Sama pätee laittomuuksia mainostaviin tai niihin kannustaviin sisältöihin. Sisältö, jota voidaan pitää roskapostina, aiheesta poikkeavana, mainoksena tai ilmoituksena (mukaan lukien hevosten myynnit ja astutukset). Ilmoituksilla tai rangaistuksilla uhkailu tai moderaattorina esiintyminen.

Tekijänoikeussääntöjen rikkominen

Ei-julkisten kuvien, piirrosten tai muiden luomusten varastaminen.