Hevoskeskuksen käyttöohje

Tehtävät

Hevoskeskus voi tarjota tehtäviä. Keskuksessasi asuvien hevosten kasvattajat päättävät itse, pitäisikö sinun tarjota tehtäviä keskuksessa. Tehtävillä voi ansaita equita sekä parantaa hevosten taitoja. Summaa ei veloiteta sinulta – sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Tehtäväpalkkiot vaihtelevat hevoskeskuksen asukkaiden mainearvon mukaan. Keskuksen tarjoamien tehtävien päivittäistä määrää ei ole rajoitettu. Vain tavalliset hevoset huomioidaan mainearvoa laskettaessa.

Aina kun keskuksesi asukkaat suorittavat tehtäviä, saat hevosen vahvimmasta taidosta riippuen tietyn määrän Equuksia tai resursseja. Voit itse päättää hevoskeskuksesi hallinnassa, mikä osuus tehtävistä tuo Equuksia ja mikä resursseja. Saamasi resurssin tyyppi vaihtelee hevoskeskuksen sijainnin mukaan:

  • Metsä: puu
  • Vuoristo: rauta
  • Ranta: hiekka

Tehtävien kautta saatavien resurssien määrä vaihtelee resurssin tarjonnan mukaan. Tarjottava määrä palautuu päivittäin hevoskeskuksesi mainearvon mukaan, ylittämättä kuitenkaan 2000 yksikön rajaa.

Kun joku tallipaikan vuokraajista suorittaa tehtävän, josta saa palkkioksi resursseja, palkkio kaksinkertaistuu, jos hevonen oli kylmäverinen.