Hevoskeskuksen käyttöohje

Keskuksen mainearvo

Hevoskeskuksen mainearvo on sen laatua ilmaiseva luokitus. Mitä korkeampi mainearvo on, sitä parempi maine keskuksellasi on ja sitä enemmän vuokralaisia se houkuttelee. Muista tarkistaa hevoskeskuksesi mainearvo säännöllisesti, jotta se nousisi sijoituksissa.

Mainearvo riippuu monesta tekijästä, jotka on jaettu viiteen pääosioon.

Hevoskeskuksen mukavuus

Hevoskeskuksen mukavuus riippuu sen karsinoiden laadusta ja vuokralaisille tarjolla olevista palveluista. Se kattaa siis:

  • karsinoiden koon
  • kuivikkeen laadun
  • karsinoiden mahdollisen suihkun
  • vuokralaisille mahdollisesti tarjolla olevan ruoan (heinärehu, kaura, porkkanat ja ape)
  • vuokralaisille mahdollisesti tarjolla olevat varusteet (satula, satulahuopa, suitset, korvahuppu, fleecepintelit) ja niiden laadun

Niittyjen mainearvo

Vuokralaisille laiduntamiseen tarjottavien niittyjen on oltava hedelmällisiä, ja niitä on oltava riittävästi.

Hevoskeskuksen kapasiteetti

Mitä suurempi hevoskeskuksesi on ja mitä enemmän tallipaikan vuokraajia on, sitä paremmaksi keskuksen mainearvo nousee. Ihannekoko on 100 karsinaa (tämän määrän ylittävät karsinat eivät lisää mainearvoa), ja karsinoiden ihanteellinen täyttöaste on vähintään 50%.

Vuokralaisten taidot

Keskuksesi maineeseen vaikuttavat tietysti myös majoittamasi hevoset. Jokaisen hevosen paras taito otetaan huomioon lukuun ottamatta erikoishevosia.

Kilpailut

Hevoskeskuksen järjestämät kilpailut (viisi erilaista) vaikuttavat keskuksen kokonaismainearvoon. Tarkista kunkin kilpailun tuoma mainearvo.