Hevoskasvattajan opas

Hevosesi majoitus

Kun hevonen on vieroitettu, majoita se nopeasti hevoskeskukseen, jotta voit laittaa sen nukkumaan.

Valitse ensin hevoskeskus, josta vuokraat tallipaikan. Hevoskeskusluetteloon siirrytään sivun yläkulmassa olevasta linkistä. Voit käyttää valintakriteereinä hevoskeskuksen hintaa tai mainearvoa. Voit myös hakea tietyn pelaajan hevoskeskusta pelaajan pelinimen avulla.

Kun olet valinnut hevoskeskuksen, päätä, kuinka pitkäksi aikaa haluat vuokrata tallipaikan. Tee tämän jälkeen vahvistus. Kaikkia hevosia ei luonnollisesti tarvitse majoittaa samaan hevoskeskukseen. Lisäksi voit vaihtaa keskusta niin usein kuin haluat.

Voit pidentää majoitusaikaa käyttämällä -painiketta, joka on lisätty hevosesi sivulla näkyvän majoituksen päättymisajan viereen. Keskuksen johtaja päättää, hyväksytäänkö vai hylätäänkö pyyntösi. Voit myös kysyä keskuksen johtajalta, voisiko hän varata käyttöösi yhden hevoskeskuksensa karsinoista.

Keskuksen valitseminen

Kun valitset hevoskeskuksen, ota huomioon seuraavat seikat:

  • karsinan koko: mitä suurempi karsina, sitä enemmän moraalia siihen nukkumaan laitettu hevonen saa herätessään
  • Käytettävän kuivikkeen laatu: tammat menettävät vähemmän energiaa varsoessaan, jos kuivike on hyvälaatuista.
  • Hevosesi suorittamista tehtävistä ansaitsemasi rahat: summa lasketaan automaattisesti hevosen mainearvon mukaan (hevoskeskuksen sivulla näkyvä summa on tehtävän suorittavan hevosen omistajalle maksettava summa).
  • Niittyjen mainearvo: mitä parempi niittyjen mainearvo on, sitä enemmän heinärehua hevonen voi syödä ilmaiseksi laiduntaessaan.
  • Jos heinärehun, kauran, porkkanoiden tai appeen kaltaista ravintoa on saatavilla, voit syöttää niitä jonkin verran hevosillesi. Näin sinun ei tarvitse ottaa näitä tarvikkeita omasta tavaraluettelostasi.
  • vuokralaisille ilmaiseksi tarjolla olevat varusteet, jos heillä on oikea laji
  • Hevoskeskuksen sijainti: taidot kehittyvät ratsastuslenkeillä kaksi kertaa nopeammin, jos hevoskeskuksen sijainti vastaa lenkin tyyppiä.

Hevosten osto- tai häätötapaukset

Muista tarkistaa sen hevoskeskuksen profiilisivu, jonne aiot majoittaa hevosesi – näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä, sillä hevosen majoitusta ei voi perua jälkikäteen. Hevosesi majoitetaan valitsemaasi keskukseen sovitun ajanjakson ajaksi. Tähän sääntöön on yksi poikkeus: jos ostat hevosen, jolle on jo varattu majoitus, voit perua majoituksen 7 päivän ajan ostohetkestä lähtien.

Jos hevosesi häädettiin hevoskeskuksesta karsinan hajoamisen tai hevoskeskuksen poistamisen vuoksi:

  • Saat hyvityksenä jäljellä olleiden majoituskulujen suuruisen summan.
  • Jos hyvitys ei ole mahdollista, hevosesi siirretään majoituksen loppuajaksi Ow'n ratsastuskeskukseen samanlaatuiseen karsinaan. Voit halutessasi perua hevosesi majoituksen siirron jälkeen 7 päivän ajan.

Jos perut hevosesi majoituksen, et saa hyvitystä käyttämättömästä ajasta.