Hevoskasvattajan opas

Siitoshevosesi

Hevoskasvatustilat

Kasvatustiloilla voit ryhmitellä sinulle kuuluvia hevosia niiden kasvattajasta riippumatta.

Saat pääsyn, kun saavutat aloittelevan hevoskasvattajan tavoitteet.

Voit rekisteröidä yhden ylimääräisen hevoskasvatustilan jokaista 60 jäsenyyspäivää kohti. Enintään sinulla voi olla 5 hevoskasvatustilaa.

Liittymällä Pegasos-tilijäseneksi voit rekisteröidä enintään 50 kasvatustilaa. Lisäksi voit ryhmitellä nämä kasvatustilat viiteen luokkaan, joista jokaisella on oma värinsä niiden löytämisen helpottamiseksi.

Kasvattajanimet

Hevoskasvatustila voi kohottaa profiiliaan ja saattaa nimensä useamman hevosenomistajan tietoisuuteen tuottamillaan hevosilla. Voit rekisteröidä kasvattajanimesi ja lisätä sen tuottamasi hevosen nimeen. Hevosen uusi omistaja ei voi poistaa kasvattajanimeä hevoselta, joka on tuotettu tilallasi. Kasvattajanimeä ei voi lisätä hevosen nimeen, jos hevonen ei ole syntynyt tilallasi.

Saat pääsyn, kun saavutat aloittelevan hevoskasvattajan tavoitteet.

Voit luoda yhden ylimääräisen kasvattajanimen jokaista 30 jäsenyyspäivää kohti. Saat lisää kasvattajanimiä myös tilaamalla Pegasos-tilin.

Sinulla voi olla useita kasvattajanimiä, ja voit antaa niitä esimerkiksi kasvattamiesi rotujen perusteella tai erottaaksesi jonkin tiettyyn rotuun keskittyvän kasvatustilan eri sukulinjat toisistaan.

Rodut ja sininen tähti

Howrse-sivustolla on monia erilaisia hevos- ja ponirotuja. Voit erottaa puhdasrotuiset hevoset risteytyksistä tarkistamalla hevosen Genetiikka-välilehden. Lisäksi puhdasrotuiset hevoset on merkitty sinisellä tähdellä myynti- ja astutussivuilla.

Kasvatusrajoitukset

Hevosia hoitaessasi voit löytää ikääntymispisteitä tai bonuksia (raippa, rasvapurkki jne.) ja ansaita equita (esimerkiksi tehtävistä tai kilpailuista). Jos herätät yli 1000 hevosta päivässä, nämä edut kuitenkin lakkaavat. Ne alkavat taas seuraavana päivänä.